G4Media.ro

George Simion anunță că nu se dă la o parte de la…

Sursa foto: captură din video

George Simion anunță că nu se dă la o parte de la o candidatură la prezidențiale: Voi vedea sâmbătă dacă colegii îmi vor da votul / Surse: Simion va fi candidatul formațiunii

George Simion, președintele partidului extremist AUR, a declarat, după prezentarea rezultatelor exit-poll-ului, că nu se dă la o parte de la o candidatură la prezidențiale. Potrivit unor surse G4Media, el va fi candidatul formațiunii în cursa pentru Cotroceni. Formalizarea acestei candidaturi ar urma să aibă loc în data de 15 iunie.

„Pentru voi dar și pentru restul cetățenilor care încă mai au speranță în viitorul României am luat decizia să mă lupt până la capăt. Mi s-a sugerat să o las mai moale, să nu vorbesc despre alegerile prezidențiale, și apoi mi-au făcut înscenarea cu procurorii. Să fie clar un lucru băieți, văzându-vă vouă disperarea, o să mă bat cu voi și o să câștig pentru români. A sosit vremea deșteptării naționale”, a declarat liderul de partid, imediat după aflarea rezultatelor exit-poll-ului.

Ulterior, când a fost întrebat dacă va candida la prezidențiale, Simion a declarat, la Antena 3, că va vedea sâmbătă, 15 iunie, dacă colegii de partid îi vor acorda votul pentru acest lucru.

AUR a anunțat, în februarie, o competiție internă pentru desemnarea candidatului AUR pentru alegerile prezidențiale. În ultima etapă, din 15 iunie, membrii partidului urmau să voteze candidatul în cadrul aplicației AUR. Persoana selectată urma să fie anunțată, potrivit calendarului inițial, pe 16 iunie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Hoppá… ăsta-i un fel de Hamupipőke/Cenușăreasa.

  2. Doar are rolul lui Vadim,cum sa nu candideze? Sigur va ajunge in turul 2 la ce mentalitate e in Romania!

  3. E bun, e forta, candidat cu sanse mari. Sa ai in spate atat aur, cat si partida romilor, nu e putin lucru….

  4. Alegeri prezidențiale faza pe penitenciare.