G4Media.ro

Rezultate parțiale la Iași, după numărarea a 60% dintre voturi: Mihai Chirica-33%,…

Sursa foto: Facebook/ Mihai Chirica

Rezultate parțiale la Iași, după numărarea a 60% dintre voturi: Mihai Chirica-33%, Marius Bodea-25,1%, Cosette Chichirău-14,2%

Rezultatele parțiale publicate de AEP arată că, după numărarea a aproape 60% dintre voturile exprimate pentru funcția de primar (peste 170 din 261 de secții), Mihai Chirica își consolidează prima poziția cu 33%, notează Ziarul de Iași.

Actualul edil este urmat de Marius Bodea (25,1%), Cosette Chichirău (14,2%), Bogdan Balanișcu (13,4%) și Tudor Ciuhdoru (9,1%).

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Românii iubesc hoția și impostura

  2. Chiar si la Iași, desi Cosette PC nu a luat, a primit mai mult decât partidul individual ( nici nu mai pun că e si PMP și FD )!
    Deci in mod cert lumea nu vrea USR.
    Acum trebuie văzut de ce lumea votează din primul tur cu ND cu 45% și nu vrea USR! Cum trebuie să se adreseze un partid electoratului? Ceva însă trebuie clar schimbat la USR, brand-ul, liderii, nu stiu!

  3. Barna a distrus USR.
    Nimeni nu-l suporta pe Barna.

    Am votat ADU doar pt Violeta Alexandru și Tomac și cu ura viscerala fața de Barna.
    De ce nu a fost și REPER în ADU?!? S-au pierdut astfel cel puțin 4 puncte procentuale și în loc sa fie ADU la 11% aseară era la 15% și astfel era al doilea partid, principalul din opoziție.
    De ce câștiga Chirica la lași?!?
    Pt ca Barna a distrus USR și în loc sa fie coeziune în jurul USR sunt orgolii și multă importanță, ce prețioși și elitisti suntem noi.
    Meschinitatea lui Barna e ceva . .
    Drula pare aceeași chestie, sa vedem totuși ce e de el, pt ca e clar ca deocamdată nu stie ce i se întâmplă.

    Sa nu uitam ca acum 4 ani USR era sa-l distrugă și pe Nicușor, când tot erau asa prețioși în a anunta susținerea fața de el. Totul a fost salvat când Orban-PNL a anunțat susținerea lui Nicușor și uite așa am scăpat de Firea.
    Mulțumim Ludovic Orban pt Nicușor și mai ales ca ne-ai scăpat de Firea.

    Am o singura curiozitate Burduja a luat mai mult ca Predoiu în 2016?!?

  4. Bodea un infiltrat de la PNL, care doar ca e in USR a reusit 24%, Chichirau, care a infiintat USR-ul in Iasi, SINGURA a adunat 14% .. unde e valoarea lui Bodea-ex-PNL ? asta e din „castigurile” si „strategiile” lui Drula&Barna … sper sa vedem la urmatoarele alegeri adunate voturile USR/Chichirau/REPER intr-un candidat (nu INFILTRATI PNL-PSD care joaca doar cartea cu „mafia imobiliara” ) care sa mature cu candidatii PSDNL