G4Media.ro

Numărătorile paralele ale partidelor îi dau câștigători la Constanța pe liberalii Vergil…

sursa foto: Info Sud-Est

Numărătorile paralele ale partidelor îi dau câștigători la Constanța pe liberalii Vergil Chițac la primărie și Florin Mitroi la Consiliul Județean / Horia Constantinescu (PSD) anunță că a pierdut alegerile, ceilalți doi nicio reacție încă

Numărătorile paralele ale PSD, PNL și USR îi dau câștigători la Constanța pe liberalii Vergil Chițac la primărie și Florin Mitroi la Consiliul Județean, însă procentele obținute de aceștia și ceilalți candidați diferă în funcție de partid, transmite Info Sud-Est.

Nu este clar nici pe loc se situează Horia Constantinescu și Stelian Ion, candidatul USR. Acesta din urmă și Vergil Chițac nu transmiseseră încă niciun mesaj luni dimineață.

Ion și Chițac au declarat duminică noapte, la închiderea urnelor, că așteaptă rezultatele finale și fac declarații abia luni dimineață.

Horia Constantinescu a transmis că ”există viață și după alegeri”, „vom fi spectatorii celor patru ani care vor urma” și că ”fiecare comunitate are liderii pe care și-i merită”:

  • ”Încep prin a mulțumi tuturor celor care m-au votat și m-au creditat cu încredere, echipei mele minunate de campanie și continui prin a-mi asuma rezultatul votului! Fără să vreau, să pară răutăcios ceea ce spun, dar fiecare comunitate are liderii pe care și-i merită! Vox populi vox dei! Democrația înseamnă să ne supunem voinței majorității! Vom fi împreună spectatorii celor patru ani care vor urma! Mă rog la Dumnezeu să fie bine acestui oraș minunat! Există viață și după alegeri!”.

Citește integral pe Info Sud-Est

știre în curs de actualizare

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. În ce localitate? În ce județ?