G4Media.ro

Rezultate parțiale alegeri locale în București: USR a pierdut primăriile de la…

sursa foto: Colaj G4media

Rezultate parțiale alegeri locale în București: USR a pierdut primăriile de la Sectorul 1 și Sectorul 2 / Piedone Jr. a câștigat Sectorul 5 / Negoiță, Băluță și Ciucu – încă un mandat

UPDATE 3: George Tuţă (candidatul Alianţei electorale PSD – PNL) a câştigat funcţia de primar al Sectorului 1 al Capitalei, după ce ar fi obţinut 36,44% din voturi (24.323 voturi), după centralizarea datelor din 122 de secţii, potrivit Agerpres. Potrivit datelor încărcate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, principalul său contracandidat, primarul în funcţie Clotilde Armand (candidatul Alianţei Dreapta Unită), ar fi obţinut 35,73% (23.850 voturi).

Datele încărcate în site-ul AEP la ora 12,00 arată următoarea situaţie la Sectorul 1:

George Tuţă (Alianţa electorală PSD – PNL) – 36,44% (24.323 de voturi)

Clotilde Armand (Alianţa Dreapta Unită) – 35,73% (23.850 voturi)

Daniel Tudorache (independent) – 7,57% (5.056 voturi)

Ramona Ioana Bruynseels (Alianţa pentru Unirea Românilor) – 7,25% (4.838 de voturi)

Liviu Negoiţă (PUSL) – 7,17% (4.789 voturi)

Iulian Hatmanu (REPER) – 2,99% (1.997 voturi)

Dan Podaru (PER) – 1,32% (883 voturi)

Florin-Mircea Andrei (Partidul Alternativa Dreaptă) – 1,26% (841 voturi)

Florin Ghidănac (Blocul Suveranist Român) – 0,25% (170 voturi)

UPDATE 2: Rareş Hopincă (candidatul Alianţei electorale PSD – PNL) a câştigat funcţia de primar al Sectorului 2 al Capitalei, potrivit rezultatelor parţiale prezentate luni de Autoritatea Electorală Permanentă, transmite Agerpres. Conform datelor centralizate din 166 de secţii de votare (până la ora 12,00), postate pe site-ul prezenta.roaep.ro, Rareş Hopincă a obţinut 43,78% din voturi (42.838 voturi). Principalul său contracandidat – Radu Nicolae-Mihaiu (candidatul Alianţei Dreapta Unită USR – PMP – Forţa Dreptei) – a obţinut 42,01% din voturi (41.110 voturi).

Pe locul 3 s-a clasat Iolanda Luminiţa Bughiu (SOS România) – 8,24% (8.060 de voturi)

Pe locul 4 s-a clasat Andrei Gabriel Golgoţiu (REPER) – 5,98% (5.849 de voturi).

UPDATE 1: Numărătoarea paralelă a PSD a arătat că Rareș Hopincă (PSD) a câștigat alegerile în Sectorul 2 în fața lui Radu Mihaiu (USR)

Articol inițial: Nicușor Dan a câștigat cu 47% alegerile pentru Primăria București, potrivit datelor oficiale prelucrate de Code for Romania. Pe locul secund s-a clasat Gabriela Firea (PSD) cu 22%, urmată de Cristian Popescu Piedone cu 16% și Sebastian Burduja cu doar 7.6%.

La Sectorul 1, exit-poll-ul a dat-o câștigătoare pe Clotilde Armand, dar numărătoarea paralelă a PNL arată că George Tuță a câștigat alegerile cu o diferență de doar 475 de voturi după numărarea a 98,7% din totalul secțiilor de vot din sector.

La Sectorul 2, exit-poll-ul a dat egalitate perfectă între actualul primar Radu Mihaiu (USR) și Rareș Hopincă (PNL). Numărătoarea paralelă a PSD arată că Rareș Hopincă a câștigat alegerile.

La Sectorul 3, exit-poll-ul arată că primarul în funcție Robert Negoiță (PSD) a câștigat un nou mandat cu 51%, urmat de Lucian Judele (USR) cu 24% și Ana-Maria Ciceală (REPER) cu 17%.

La Sectorul 4, primarul în funcție Daniel Băluță (PSD) e dat câștigător detașat în exit-poll cu 59%, urmat de Paul Ene (USR) cu 20% și Catalin Teniță (REPER) cu 8%.

La Sectorul 5, Vlad Popescu Piedone (PUSL), fiul lui Cristian Popescu Piedone, e dat câștigator la exit-poll cu 38%, urmat de Adrian Vigheciu (PSD) – 20%, Andrei Dimitriu (USR) – 20% și Marian Vanghelie – 5%.

La Sectorul 6, Ciprian Ciucu (PNL) e dat câștigător cu cel mai mare scor din Capitală, 71%, urmat de Ana Mihaela Ștefan (ADU) – 13% și Monica Iagăr (AUR) – 6%.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

14 comentarii

  1. incertitudinea e create de partide mina in mina cu AEP… sa nu-mi spuneti ca si la ora asta mai numara la voturi sau ca cei care au supravegheat in sectiile de votare nu au transmis online la sediul lor rezultatele pe care le-a semnat fiecare in fiecare sectie

    • Am fost reprezentant în secție. E 9 dimineața în ziua de după vot și abia acum am terminat în secție de numărat și făcut procese verbale. Colegi din alte secții încă nu au terminat

  2. Mama mama 475 de voturi diferenta la S1… A sfeclit-o rău dna Clotilde.

    • Lasa, ma, ca se descurca ea, panaa cum 10 ani era manager de multinationala, e absolventa de inginerie la MIT. Nu o sa moara de foame.

      Mai bine ar fi bine sa vada locuitorii din S1 cat de repede o sa inceapa sa le creasca turnuri de la One in spatele casei.

    • Buna asta, cu blocurile de la ONE, astept cu interes sa apara unul pe un teren viran fix langa blocul meu, unde ar fi putut fi, evident un parc. Si nu e o gluma. Ma de acord ca n-a facut nimic Clotilde, insa macar nu era din gasca cu baietii simpatici.

    • Legat de blocurile One, cautati cum Nicusor a confirmat ca a primit bani de la acestia, fiind sustinut politic de un actionar One, deci riscul sa apara blocul era acolo si cu clotilde si fara

  3. Prin votul lor românii par a fi in favoarea pensiilor speciale, a măririi taxelor pentru privați, girează intervenția politicului in justiție, capusarea bugetului public!

    • Problema ta fiind care? Democratia nu merge cand lumea voteaza cu „ceilalti”?

    • Despre ce democrație vorbești tu? Când în învățământ scoți pe bandă rulantă generații de analfabeți functionali. Crezi că oamenii ăștia înțeleg ce înseamnă democrația, crezi că sunt în stare să ia decizii pentru ei pe termen mediu și lung? Multi nici nu înțeleg ce înseamnă o pensie speciala, nici nu știu cine sunt beneficiarii.

  4. oameni buni! logica elementara arata ca la 3 este imposibil ca interlopul ala sa ia 50+ %
    este vorba de minim de igienta. Cel mai probabil, avem acolo un furt de proportii pentru ca banditul este all-in, pe stilul sicilian. Nu se sesizeaza nimeni? nu avem chiar nicio informatie din vreo sectie?

  5. Unde e numărătoarea paralelă a USR?!?
    Sunt votant ADU, pt Violeta Alexandru și Tomac și cu o mare jenă față de Barna, dar ce e cu atitudinea USR?!? Ei nu greșesc, ei nu-si asumă nimic?!?
    Aseară la B1 intrase Zaitler sau cum îl cheamă și era întrebat de Brașov, zicea că nu are informații și etc.
    Bă Videanu când era sunat noaptea, la ore și mai târziu, avea numărătoare paralelă știa să vorbească, bă USR ce vrei tu de la noi daca tu nu ai curat și ordine în casa ta.
    De ce nu vine nimeni de la USR sa comunice?!?
    Și furtul de voturi face parte tot din jocul electoral și muncește sa te ferești de așa ceva, nu te mai plânge, unde e numărătoarea paralelă USR?!?
    Nicușor de ce poate sa se facă plăcut și USR nu?!!

    • USR-ul s-a faultat singur. Și-au dat afară oameni buni, s-au dus la televiziunile infractorilor. Eu când l-am văzut pe Barna la Anca Alexandrescu in emisiune mi s-a întors stomacul pe dos. Îmi pare rău de Reper, meritau măcar la europarlamentare un scor bun pentru ei.

  6. Cert e un lucru, democratia, asa schiapa cum e ea, functioneaza (cat de cat). Asta aleg oamenii, asta avem. Dar nu pot sa nu observ cat de mic este hauristul de simionica… unde or fi alea peste 20 de procente cu care se lauda? Unde or fi majoritatile alea cu care ne-a innebunit pana acum. Ma mir ca nu a iestit pana acum sa zbiere cum s-au furat alegerile.

  7. Ma intreb in ce hal de degradare umana, de analfabetism, trebuie sa fii ca sa-l votezi pe piedone jr?