G4Media.ro

BREAKING Diana Șoșoacă și Luis Lazarus au intrat în Parlamentul European, cu…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

BREAKING Diana Șoșoacă și Luis Lazarus au intrat în Parlamentul European, cu voturile diasporei (surse)

Diana Șoșoacă și Luis Lazarus au intrat în Parlamentul European, cu ajutorul voturilor diasporei, potrivit surselor G4Media.

Pe voturile exprimate în țară, partidul SOS al Dianei Șoșoacă era la 3%, sub pragul de 5% de intrare în Parlamentul European. Voturile din diaspora, unde SOS a obținut peste 13%, au crescut scorul partidului lui Șoșoacă, care va avea două mandate de europarlamentari, la fel ca UDMR, potrivit acelorași surse.

Diana Șoșoacă și Luis Lazarus ocupă primele două locuri pe lista de candidați SOS la Parlamentul European.

Prin urmare, potrivit numărătorii paralele a partidelor, mandatele României în Parlamentul European se vor împărți astfel:

  • Alianța PSD-PNL – 20 de mandate
  • AUR – 6 mandate
  • ADU – 3 mandate
  • UDMR – 2 mandate
  • SOS – 2 mandate

Vom reveni

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

23 comentarii

  1. Vorba lui Dorel: ”O fi genul care se întreține…”

  2. ăla e numele ei?… că nu arată

  3. e de bine, bravo diasporei. Isi doresc si ei cat pot, distrugerea UE. La urma urmei, de ce nu?

  4. Cate ore o sa reziste fara sa fie data afara sau arestata in parlamentul eruopean?

    • Oricat e necesar.
      Un podcast in casti, ceva manele, trece timpul mai usor pana ne vedem la salariu.
      Circul si prestatia sunt rezervate pentru intern si pentru live-urile pe care le va face pe strada, in functie de ordinele de la Moscova.

  5. Haideți să vedem partea plină a paharului:
    – precum Firea, Șoșoacă va fi trimisă în PE. Va fi departe de casă,va vota împotriva proiectelor UE, Ucrainei, etc.
    – dar pe plan intern, va fi zero. Nu mai are puterea de senator.
    Practic am scăpat de ea, dând un scaun în PE

  6. Altă veste oribilă!

  7. Adica, diaspora a votar-o pe Sosoaca pentru Parlametul EU?

    Unde pot demisiona din diaspora, ca nu doresc sa fiu asociat cu cei care au votat ipochimenul asta.
    Cu Grapini (mai este?) si Sosoaca sa te tii circ la EU!

  8. Capsunarii rulz…

    • Daca aduni voturile AUR si SOS vei vedea ca marea majoritate a celor care au votat in diaspora sunt simpatizanti AUR, persoane care au votat USR in trecut si care au fost dezamagiti. Ce sansa imensa a pierdut USR-ul sa schimbe ceva in bine in acesta tara…
      Tinand cont de voturile AUR + SOS este clar ca o mare parte a celor care au votat in diaspora sunt in continuare foarte dezorientati si debusolati. Ca sa votezi AUR si Sosoaca lucrand in Occident este clar ca urasti din toate inima tarile in care stai si lucrezi, dar nu ai ceva face pentru ca PSDNL nu a reusit sa creeze conditiile in care sa poti sa ai o viata decenta in Romania. Aici nu discutam de persoane care au plecat sa se intoarca sa isi faca vile sau altceva, ci persoane care doresc pur si simplu sa aiba macar o viata decenta.
      Alegerile parlamentare vor fi foarte interesante…

    • Ardelean, subscriu. Oamenii ăștia vad Uniunea Europeana ca pe un asupritor, comparabil cu Uniunea Sovietica. Ei se vad niște victime ale Bruxelles-ului, o teoria conform căreia RO a fost făcută de vest o colonie pentru a furniza forță de munca ieftină, de a dezrădăcina neamul romanesc etc. Asta pentru ca refuza sa accepte ca si ei au girat mafia PSDNL in tara, timp de 30 de ani, pentru ca ar trebui sa se uita in oglinda…

    • Cand te duci sa stergi la cur un bosorog italian nu ai o imagine prea buna despre UE. Cand ai deja 15 ani de practica in domeniu e normal sa o trimiti pe sosoaca la Bruxelles

  9. Am scăpat de Reper, păcat că a intrat Sosoaca,Lazarus și progresistul neomarxist și anti Român Nicu Ștefăniță.Puteam să scăpăm de toți extremiștii pentru că există și extremă stânga nu doar extremă dreapta, chiar dacă fariseii din presă nu recunosc.

  10. Boing boing s-a orientat .Cum dracu de a prins loc la europarlamentare o persoana așa rasistă și iubitoare de bolșevici?

  11. „Diaspora” care isi castiga banii in UE a bagat in Parlamentul European niste antieuropeni. Noaptea mintii!
    Probabil spera ca haur si soso le va oferi sansa de a forma o noua diaspora mai la est prin Rusia sau Belarus unde se pot castiga chiar si salarii de 3-400 de euro. Doamne ajuta sa le iasa!

    • Nu mai iese nimeni din UE. Mai nou, partidele astea vor REFORME!! VOR SA REFORMEZE UE.

    • Asadar „partidele” de la noi,care se prezinta constant la Ambasada Rusiei pentru tactica de joc vor sa reformeze UE?
      Sper ca nu incerci nici macar in gluma sa asociezi haur si sos cu partidele nationaliste din Europa de Vest,cel mult Fidesz,si nici macar aia nu vor sa fie asociati cu ai nostrii. Nationalismul nu ar trebui sa aiba vreo legatura cu sclavia catre Moscova,dimpotriva…

    • Nu neaparat ei. Dar pana si Psd si pnl vor dori reforme. Psd isi trimite reprezentanti fosrte des prin Serbia, Turcia, Ungaria. Tari prietene cu Rusia. Sa vedem pana la urma.. Ce grupuri accepta haur si sos. Grupurile celor de la psd si pnl… Au sanse sa faca aliante cu ecr, poate chiar si cu id a lui le pen.

  12. Cică să pleci din țară din cauza PSDNL.
    Scapi de ei aici și dai de Șoșoacă și Lazarus în UE.
    Din lac în puț.

  13. Alea sunt posturi remunerate regește, tradus în lei.

  14. Un aport important la esecul USR la europarlamentare, il au unii asa numiti moderatori de la B1 tv, dna Ioana Ctin, si cei doi de la Buna Romania, care in gandirea dumnealor , credeau ca ajuta USR, dar practic, au indus majoritatii telespectatorilor obiectivde la B1tv, un vot anti USR , ca urmare a fake news urilor cu privire la omplicarea dnei Gabriela Firea in problema azilelor
    Contributia acestor acesti asa numiti moderatori, prin emisiunile moderate, la un vot anti USR, este de luat exemplu ca o campanie disimulata in favoarea unui partid, dar practiv care sa induca un vot anti . Adica o diversiune .
    Astfel de asa numiti moderatori nu prea au ce cauta la posturi tv importante .