G4Media.ro

SURSE Preluarea sacilor cu voturi la Biroul Electoral al Sectorului 1 se…

Sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

SURSE Preluarea sacilor cu voturi la Biroul Electoral al Sectorului 1 se suspendă până marți dimineață / Buletinele de vot vor fi păzite de jandarmi și polițiști

Preluarea sacilor cu voturi la Biroul Electoral al Sectorului 1 se suspendă până marți dimineață, având în vedere că reprezentanții secțiilor de votare sunt extenuați. Buletinele de vot vor fi păzite de jandarmi și polițiști, au declarat pentru G4Media surse oficiale.

Sacii cu voturi vor fi așezați într-un perimetru care va fi păzit de jandarmi și polițiști, pentru ca reprezentanții secțiilor de votare să poată pleca și să se odihnească până marți dimineață.

Aceștia vor reveni marți dimineață pentru a relua predarea buletinul de vot.

Anterior, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reclamat „o situație de neacceptat pentru o capitală europeană”, respectiv că în Piața Amzei, unde este sediul Biroului Electoral Sector 1, zeci de reprezentanți ai secțiilor de votare stau în soare, la coadă, pentru a valida procesele-verbale. Clotilde Armand spune că a cerut BEC o soluție și nu i s-a răspuns.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Draga presa, la.asa ceva se ajunge cand esti platita de clanuri

  2. Si in acest mod fura PeNaLii voturile.

  3. Nu e destul furtul de bani publici, terenuri, zone intregi chiar si protejate, ciuma ros-albastra trebuie sa fure si voturi pe fata, la vedere ca sa stie toata lumea ca furam „fiindca putem” cum a grait un clasic care ii ducea olita lui bombonel pe numele lui de alint codrin