G4Media.ro

Vladimir Putin nu va învinge în Ucraina, afirmă cancelarul Scholz

Sursa foto: European Council

Vladimir Putin nu va învinge în Ucraina, afirmă cancelarul Scholz

Cancelarul german Olaf Scholz a promis marți că Rusia nu va câștiga războiul din Ucraina, în timp ce l-a întâmpinat pe președintele Volodimir Zelenski la Berlin, potrivit agenției AFP.

„Nu va exista nicio victorie militară și nicio pace dictată” în Ucraina, a declarat Scholz, făcând apel la președintele rus Vladimir Putin să „pună capăt campaniei sale brutale și să își retragă trupele”.

Olaf Scholz a îndemnat aliații să contribuie mai mult pentru a ajuta Ucraina să-și consolideze apărarea aeriană împotriva atacurilor rusești.

„Aș dori să adresez o rugăminte sinceră tuturor celor prezenți astăzi aici: vă rog să sprijiniți inițiativa noastră de a consolida apărarea aeriană a Ucrainei cu tot ceea ce este posibil”, a spus Scholz.

„Promovarea acestei conștientizări este miza summitului pentru pace care va avea loc în acest weekend în Elveția”, a declarat liderul german, adăugând că aliații vor sprijini Ucraina „atât timp cât va fi necesar”.

„În următoarele săptămâni și luni vom livra Ucrainei cel de-al treilea sistem de apărare antiaeriană Patriot, IRIS-T, instalații Gepard, rachete și muniție. Toate acestea vor ajunge în Ucraina în următoarele luni și săptămâni”, a mai spus el.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Ce e trist este că învinge in Franța, in Germania….😒😒😒

  2. Nici nu trebuie. Probabil vor cuceri cat mai mult cu putinta.. Si dupa vor lasa o Ucraina ciuntita in UE si Nato. Si isi vor declara victoria. Tocmai azi am citit… Cum ca in toamna UE impreuna cu Arabia Saudita organizeaza un summit de pace v2, in Arabia Saudita unde vin absolut toti, inclusiv China, Rusia.

  3. Cam un sfert din Ucraina a învins-o deja. După ce face o scurtă pauză, învinge și restul.

  4. Chiar nu inteleg de ce in fiecare zi trebuie sa fie data cate o declaratie referitor la Ucraine. De ce TV-urile arata si discuta toate actiunile de ajutor catre Ucraina? Parca vrea multa vorbarie…