G4Media.ro

Echipele de salvare au găsit epava avionului vicepreședintelui Malawi, nu există niciun…

Captura X

Echipele de salvare au găsit epava avionului vicepreședintelui Malawi, nu există niciun supraviețuitor

Echipele de salvare au găsit epava avionului care îl transporta pe vicepreședintele Saulos Chilima, la o zi după ce aeronava a dispărut din cauza vremii nefavorabile, transmite agenția AFP.

Fotografii de la fața locului efectuate de un membru al echipei militare de salvare arată personalul armatei pe o pantă cețoasă în apropierea unor resturi cu numărul de înmatriculare al avionului Dornier 228-202K al armatei din Malawi.

 


Reamintim că o aeronavă care îl transporta pe vicepreşedintele din Malawi, Saulos Klaus Chilima, şi alte nouă persoane a dispărut de pe radare, după cum a anunţat luni Preşedinţia din Malawi.

„Toate eforturile autorităţilor aviatice de a lua contact cu aeronava de când aceasta a dispărut de pe radare au eşuat până în prezent”, a precizat Biroul preşedintelui şi cabinetului din Malawi într-o declaraţie.

Saulos Klaus Chilima, în vârstă de 51 de ani, se afla la bordul unui avion al Forţelor de Apărare din Malawi care a plecat din capitala Lilongwe la ora locală 09:17 (10.17, ora României), a precizat biroul.

Aeronava trebuia să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Mzuzu la ora 10:02, potrivit comunicatului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează