G4Media.ro

Iohannis: Rezultatele vorbesc de la sine. A fost multă dezbatere dacă această…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Iohannis: Rezultatele vorbesc de la sine. A fost multă dezbatere dacă această alianță a fost bună, dar am primit răspunsul de la alegători care au votat lista comună a coaliției în proporție de aproape 50%

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că  rezultatele alegerilor „vorbesc de la sine”, pentru că a fost multă dezbatere dacă alianța PSD-PNL a fost bună, dar răspunsul a fost dat de alegători, care au votat lista comună a coaliției în proporție de aproape 50%.

„Rezultatele vorbesc de la sine. A fost multă dezbatere în spațiul public în România dacă această alianță a fost bună. De această dată, am primit un răspuns chiar de la alegători, care în proporție foarte mare, aproape 50%, au votat lista comună prezentată de coaliție și este foarte corect așa, după ce coaliția a reușit să ofere o guvernare care a permis României să treacă fără prea mare pagubă prin crizele care au pornit”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a precizat că a fst o decizie bună comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare.

„Alegerile sunt legitime, valide din punct de vedere democratic, atunci când participă un număr mare de alegători. Și faptul că aceste alegeri au fost puse împreună ne-au dus la o participare de peste 50%. Deci putem să spunem că a fost pasul corect”, a spus Iohannis.

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

15 comentarii

  1. Cel mai mare tradator, cel mai puturos sas, cel mai mare globetrotter pe bani publici, asta a fost Johannis timp de 10 ani.

  2. Este clar!
    Romanii au ales, romanii vor:deficit de 3% la 4 luni, diferenta de 30-40% la salariile dintre stat si privat, privilegii pentru pensionarii speciali inca 60 de ani, aceeasi baroni PSD la locale, Sosoaca in parlamentul European sa ne reprezinte impreuna cu Tudose, Rares Ham Ham, Dincu, Simonis in Timisoara si Romascanu acasa la Marcel saf pe cj!
    Bun progres in 30+ de ani!

  3. Rezultatele arătă, iohane, faptul că școala care scotea tâmpiți și pe vremea marinarului continuă să aibă aceleași rezultate și sub mimata revoluție școlară din timpul dormiei tale. Părerea mea.

  4. Educația în cădere liberă în ultimii 10 ani a adus astfel de rezultate. Coaliția acest monstru corupt si putred care controlează total instituțiile (poliție, procuratură, BEC etc.) și alegerile într-un singur tur au astfel de rezultate. Trădarea de la alegerile trecute cu discursul anti-PSD, apoi PSD-ul adus la putere, a adus astfel de rezultate. Decada Johannis – corupția e în floare, dar nimeni nu o mai cercetează. Nu am încredere în alegerile organizate de PSD PNL atâta timp cât au acaparat toate instituțiile.

  5. Psdpnl au furat si voturile …

  6. Dacă asta înseamnă succes, să distrugi dreapta, să distrugi încrederea în democrație. , ai reușit ! Dacă vreți să rămâneți la putere, voi și familiile voastre, ați reușit! Dacă veți dubla, tripla datoria țării , la unele din cele mai mari dobânzi de pe piață, da, ați reușit ! Dacă mimați ajutorul pentru Ucraina, da ați reușit! Dacă domnul președinte, mare orator, a găsit unul mai slab decât el, a găsit ditamai generalul! Numai reușite pe linie și vor continua, mai au timp …

  7. Bai Johannis, ai creat un monstru, un partid stat, o semi-dictatura……astia au fraudat alegerile. La S1 si S2 e mai mult decat evident.

  8. Cu aceasta declaratie inadaptatul Johannis a ingropat definitiv conceptul de liberalism si tot cea a reprezentant PNL pana la Crin Antonescu. Eu zic sa isi schimbe numele din PDL, ca oricum dupa vorba, dupa port si mai ales dupa metehne seamana mai mult cu PDL decat cu PNL.

  9. in concluzie, rezultatele legitimeaza totul si alunga indoielile 🙂

  10. Mare stabilitate, mare caracter!

    Pe unde mai vrea să fie șef și pe cine mai vrea să stabilizeze, pe la UE, pe la NATO?

  11. dar cand au votat o alianta de dreapta nu au „vorbit de la sine” ? atunci cand ai spus ca distrugi PEESEEDEEE ?

  12. Sa auda aliatii din afara, cum acest tradator se mandreste cu ce a facut. 🤮

  13. D-le Iohannis, sunt sigur ca pentru dvs. a fost mai usor sa aveti aceasta coalitie la guvernare, cred v-a scutit de multe batai de cap. Insa pentru democratie si pentru societatea romaneasca este un dezastru aceasta coalitie. Romania are nevoie de schimbare care nu se poate face cu aceasta coalitie. Se vede cu ochiul liber dorinta lor de a acapara totul, de a sufoca orice alte alta varianta, de a pastra privilegii si nedreptati care amintesc de feudalism. Pe termen mediu si lung ne-ati nenorocit cu aceasta coalitie, este drumul sigur spre dictatura. Oamenii si-au pierdut increderea ca prin vot se mai poate schimba ceva, nu mai exista speranta, Ati reusit performanta de a pune cu precadere ca prim ministrii numai mediocritati: Grindeanu, Tudose, Dancila, Ciuca, Ciolacu. Tara asta nu are viitor.