G4Media.ro

A deraiat un tren de călători, la Drăgăneşti de Vede / a…

sursa foto: ISU

A deraiat un tren de călători, la Drăgăneşti de Vede / a fost activat Planul Roșu de Intervenție / circulația feroviară este oprită la această oră pe relația Roșiori – Atârnați

Un accident feroviar s-a produs pe ruta Craiova-București, la  Drăgăneşti de Vede. Două vagoane din trei, ale trenului IR 1596 au deraiat. Potrivit informațiilor preliminare, vagoanele nu sunt răsturnate. Având în vedere numărul mare de pasageri, la nivelul județului Teleorman a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Trenul 9006 – REGIO, cu trei garnituri, a ajuns la fața locului pentru preluarea pasagerilor. De asemenea, pntru preluarea pasagerilor din tren se suplimentează forțele cu 3 microbuze de 16 locuri (2 din cadrul ISU OT, 1 din cadrul ISU AG)

La fața locului au fost alocate 1 mașină de stingere, 1 echipaj de descarcerare, 9 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 2 ambulanțe SAJ. Misiunea este în dinamică.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că circulația feroviară este oprită la această oră pe relația Roșiori – Atârnați, firul II, din cauza deraierii a două vagoane din compunerea trenului IR 1596.

„Trenul 1596, care circulă în relația Craiova – București Nord, a plecat din stația Roșiori la ora 16:14, iar la ora 16:24 mecanicul a anunțat telefonic dispeceratul de circulație faptul că, în zona semnalului de intrare în stația Atârnați, pe firul II, au deraiat ultimele două vagoane din compunere garniturii. Din primele informații, în tren sunt circa 200 de călători, iar echipele de intervenție ale SRCF Craiova urmează să ajungă la fața locului. Celelate trenuri, care tranzitează stația Atârnați, vor fi trasate să circule pe firul I, din ambele sensuri”, se precizează într-un comunicat oficial al CFR Călători.

sursa foto: ISU

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...