G4Media.ro

Burduja, după scorul sub PNL: Nu există temere pentru decont/ Au existat…

Sursa Foto: Inquam Photos / Autor: Octav Ganea

Burduja, după scorul sub PNL: Nu există temere pentru decont/ Au existat liberali care l-au votat pe Nicușor Dan de teama Gabrielei Firea și lui Piedone

Președinte al PNL București, candidatul la primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a declarat, marți seară, la Digi24, că nu există temere pentru decont politic în ce îl privește rezultatul sub partid obținut la alegerile din 9 iunie și că ”toată lumea a înțeles că este ”o cursă aproape imposibilă”. El a mai spus că rezultatul său se explică prin faptul că unii liberali ar fi votat cu Nicușor Dan de teamă că ar putea să iasă Gabriela Firea (PSD) sau Cristian Popescu Piedone.

”Nu s-a pus nici o secundă în partid problema unei schimbări. Cu toții au înțeles că nu există nici un fel de impunere din perspectiva scorului. Nu ai cum să ceri în câteva săptămâni de la această echipă să facă o minune. (…) Dacă ar fi ieșit 70% dintre bucureșteni sunt convins că cifrele arătau altfel. A fost o logică a votului util, a sperietorii de Gabriela Firea și de Piedone”, a declarat Burduja.

El a mai spus că pentru 55 de mii de bucurești ”a fost o speranță, o alternativă” și că obiectivul ar fi fost atins.

”Alt obiectiv este să creștem numărul de primari din București. Avem cel mai votat primar din București, domnul Ciucu. Nu există temere pentru decont. Toată lumea a înțeles că este o cursă aproape imposibilă. Eu mă concentrez acum pe ce avem de făcut mai departe. Am spus că reconstruim Partidul Național la București. Nu poți să faci în șase săptămâni ce nu s-a făcut în ani de zile. Nicușor Dan nu a fost un primar de dreapta și nu va fi”, a mai spus Sebastian Burduja.

El a declarat că va vota proiectele bune cu care va veni Nicușor Dan. Candidatul PNL, Sebastian Burduja, a obținut 7,83% (53.353 voturi), în timp ce PNL a obținut 12,58% (85.046 voturi).

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. „unii liberali ar fi votat cu Nicușor Dan de teamă că ar putea să iasă Gabriela Firea (PSD) sau Cristian Popescu Piedone” 😂 vreau si eu ce fumeaza Burduja

  2. Dintre cei adunati in ciuma albastra matale burdujo esti rusinea nationala. Ai candidat doar fiindca asa a fost intelegerea intre ciume ca sa-i dea senzatia candidatei fierea ca tu ii vei lua ceva din voturile lui ND. Acum o dai cotita ca de aia ai luat praful de pe toba fiindca unii penelei n-au fost disciplinati. Tupeu de martafoi cu titulatura de ministru. Sint multi in tara asta care se intreaba ce ar fi mai bine? Sa emigreze pentru ca le e prea scirba de voi sau sa ramina pentru ca exista riscul ca in tara asta sa ramina doar electoratul captiv ciumelor.
    Stalin a zis „Ține-i săraci și înfometați, și când o să le dai un colţ de pâine o să-ți sărute mâna”.
    La voi parafraza este: Tine-i saraci si prosti si te vor vota.

  3. D-le Burduja,ce.i asa greu de înțeles? Oamenii s-au saturat de minciuni! Vor oameni Onești. Toată viata mea am votat cu partide de dreapta. Pentru alianța cu ciuma roșie ,nu mai votez cu PNL niciodată! Nu toți avem mintea scurtă. Voi parca sunteți din alta planeta. Nu puteți concepe ca nu mai merge cu bla bla bla…..

  4. Păi nu știa de la început că așa se va întâmpla, pe ce lume trăiește?!!!

  5. beizadeaua asta nu-si mai schimba tricoul? parca a scapat de la un gay disco.