G4Media.ro

VIDEO Un urs filmat la plimbare prin centrul staţiunii Poiana Braşov /…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Un urs filmat la plimbare prin centrul staţiunii Poiana Braşov / ”Trece pe trecerea pentru pietoni, e foarte civilizat. Așa e la noi în Poiană!”

Un urs care a fost surprins, luni seară, 10 iunie, în centrul staţiunii Poiana Braşov. Animalul, un exemplar tânăr, circula nestingherit pe străzi, cel mai probabil în căutare de hrană, scrie Brașov.net.

Animalul a fost filmat dintr-o mașină, iar o persoană îi admiră conduita: ”Trece pe trecerea pentru pietoni, e foarte civilizat. Așa e la noi în Poiană!”, spune cea care îl filmează.

Este urmărit pentru a vedea dacă ajunge chiar până în dreptul secției de poliție, însă ursul alege să plece într-o parcare a unui hotel.

Roxana Cojocea, cea care a filmat ursul spune că în zonă, la acea oră, erau și turiști la o terasă pe lângă care acesta a trecut.

Aflaţi în căutare de hrană, urşii au început să coboare tot mai des din munţi în Poiana Braşov, dar și în alte stațiuni și zone din România. Aceștia caută în special locuri unde se depozitează gunoaiele.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...