G4Media.ro

SURSE Buletinele de vot din două secții din Sectorul 1 vor fi…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

SURSE Buletinele de vot din două secții din Sectorul 1 vor fi verificate pentru că există inadvertențe / Care sunt datele oficial la BEC

Update 1: Potrivit unor surse din Biroul Electoral Central, la Sectorul 1 conduce candidatul PNL-PSD George Tuță cu 682 de voturi în fața lui Clotilde Armand de la USR, iar la Sectorul 2 conduce Rareș Hopincă de la PSD cu 515 voturi în fața lui Radu Mihaiu de la USR.

Articol inițial: Biroul Electoral al Sectorului 1 a cerut membrilor birourile din două secții de vot să verifice de ce apar diferențe între procesele verbale și numărul efectiv de voturi, au declarat pentru G4Media surse oficiale.

E vorba despre verificarea cifrelor de la secțiile de votare 40 și 144.

Verificarea e realizată după ce Clotilde Armand, candidat USR pentru un nou mandat, a reclamat mai multe erori la numărarea voturilor.

În ceea ce privește cererea lui Armand de renumărare a tuturor voturilor din sector, oficialii din Biroul Electoral de Sector susțin că nu există această posibilitate în afara secției de votare, potrivit surselor citate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

17 comentarii

  1. Jenant cum se refuza pur si simplu renumararea voturilor.
    Si in ciuda suspiciunilor de frauda, o sa fie de vina vremea, caldura, Universul.
    In zeci de localitati e aceeasi poveste.
    Chiar acum citeam un articol cum ca in Costinesti s-au renumarat de 5 ori si de fiecare data a iesit un alt rezultat, inclusiv la mine in Arges.
    Cum e posibil sa consideram ca astea sunt alegeri libere cand se fraudeaza pe fata.
    Chiar inchidem ochii daca nu face nimeni scandal?
    E nevoie de circ sa fie numarate voturile corect?
    In SUA dureaza saptamani de zile pana se anunta, aparent aia nu numara voturile scuipand pe deget si trecand foaia.
    Pasivitatea jurnalistilor e si ea scarboasa, imi vine sa vomit.

    • Costa, PSD si PNL se mentin la putere platind legal pe cei care numara voturi la 4 dimineata cu firmituri

    • Pai se refuza ca nu le mai ies lor socotelile! Parerea mea este ca trbuiesc renumarate TOATE voturile din sectiile cu suspicuni la toate alegerile nu doar la primarie

  2. Inca o dovada cu cat de slab pregatit este USR.
    A avut tot timpul sa ceara o procedura clara pentru cei aflati in sectiile de votare.
    Daca un reprezentant al unui partid aflat in sectie refuza sa semneze procesul verbal atunci sa fie inlocuiti toti din sectie cu altii aflati pe banca de rezerve

    • Poate ca asa se vrea din interior sa se compromita partidul si Romania sa nu mai aibe nici o sansa.Poate totul este cu premeditare

  3. Sa se numere toate voturile nu doar cele de la locale si primarie! Daca acolo au fraudat sau „gresit” 100% au facut-o peste tot!

    • Iohannis a spus ca doar cei care au ghinion muncesc,
      Ciolacu si Ciuca par mai fericiti ca niciodata… au castigat prin munca superficiala a unora

  4. Nu schimba nimic renumararea in sectiile alea doua. E fix ca sa le inchida gura.

  5. Nu se pot renumăra voturile în afara secției de votare? Adică, o dată ieșit pe ușă cu sacii și procesele verbale, furăciunea devine adevăr incontestabil?

  6. Voi vă dați seama cum e condusă țara asta, daca PSDNL așa a „condus” aceste alegeri?!?

    Bă aveți prea mare interes pt furat și stricați tot!

    O sa dispărem ca nație pe mâna PSDNL.

    Ce nevoie mai are Romania asta de oameni că Toni Greblă?!? Bă frate ai dovedit că ai oameni buni la tb pe care îi pui s-o facă, Băluță, chiar și Negoiță. Ce nevoie mai are Statul Român de dinozaurii comuniști precum Toni Greblă. Sa ne înțelegem clar nu e vorba de vârstă, Vacaroiu la Curtea de Conturi a făcut tb buna e vorba de dihaniei, care e diferența dintre Toni Greblă și Hrebenciuc ori Cosmanca?!?

  7. Au și fraudat masiv guno iele FSN-isto-sosociste! 😀
    Este de emigrat dacă aveți o vârstă fragedă!

  8. A furat la greu PSD PNL. Democrație ca la Kremlin în România, chiar în capitala.

  9. Adică numărul voturilor e mai mare sau mai mic decât numărul votanților și dacă da cu cât? Sunt trei posibilități numărate greșită, caz în care renunțarea va lamuri totul, buletine suplimentare introduse nelegal în urnă, daca numărul voturilor e mai mare decat cel al votanților sau buletine de vot sustrase din urna / distruse.Ultimele două cazuri, daca se constată impun reluarea alegerilor, căci e clar atunci că procesul electoral a fost viciat.

  10. *renumararea

  11. Daca se verifica la 2 sectii se stie deja ca rezultattul. Are trebui renumarate toate voturile. Dar in epoca Klaus + PSD PNL UDMR legea nu se aplica ….. La sectorul 1 si 2 coalitia o sa castige (prin fraudare pe fata). Autoritatile nu o sa faca nimic, cetatenii nu o sa faca nimic …. BRAVO KWJ

  12. Președintele AEP recunoaște că sunt probleme în peste un sfert (!) din secțiile de votare. Asta înseamnă că trebuie renumarate toate! Trebuie sa ieșim în stradă sa cerem renumarare! De ce va e frica de renumarare?

  13. Radu Mihaiu spunea ca membrilor USR din comisii le sunt amenintate familiile si libertatea, chiar nu pot jurnalistii sa ia numarul lor de telefon si sa verifice daca este adevarat? Daca este adevarat este foarte grav, este un atentat la alegerile libere si democratice.
    Oamenii care mai vor sa traiasca intr-o tara cu alegeri libere trebuie sa vina sa apere democratia cerand renumararea voturilor. Eu ma duc sa ma alatur protestului de la Biroul electoral 2, pe strada Cremenița 13-15.