G4Media.ro

FOTO Diana Șoșoacă a mers la Ambasada Rusiei la un eveniment organizat…

Foto: Participant la eveniment

FOTO Diana Șoșoacă a mers la Ambasada Rusiei la un eveniment organizat de noul ambasador, la trei zile după ce a fost aleasă europarlamentar

Diana Șoșoacă, aleasă europarlamentar la alegerile de duminică, a participat marți la Ambasada Rusiei la un eveniment organizat de noul ambasador Vladimir Lipaev, potrivit imaginilor remise G4Media de un participant la eveniment.

Imaginile o arată pe Diana Șoșoacă la Ambasada Rusiei din București alături ambasador, dar și de alte persoane care au luat parte la recepție.

Șoșoacă a mai mers la Ambasada Rusiei și în iunie 2023, dar și 2022, în ciuda faptului că România a condamnat oficial invazia ilegală a Rusiei în Ucraina și a redus la minimum dialogul cu reprezentanții Federației Ruse.

Senatoarea SOS nu a răspuns la apelurile reporterilor G4Media pentru a explica motivul vizitei.

Diana Șoșoacă a susținut constant poziția Rusiei în ieșirile sale publice și în discursurile sale din Parlament. Ea a depus și un proiect de lege care cerea anexarea unor teritorii din Ucraina, proiect respins rapid de Parlament.

Imagini cu Diana Șoșoacă la Ambasada Rusiei:

diana sosoaca ambasada rusiei 4
Foto: Participant la eveniment
diana sosoaca ambasada rusiei
Foto: Participant la eveniment
diana sosoaca ambasada rusiei
Foto: Participant la eveniment
diana sosoaca ambasada rusiei
Foto: Participant la eveniment

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

27 comentarii

  1. Normal, a făcut cunoștință cu noul ei Stăpân!

  2. sa primeasca directive

  3. Gretoase imagini. Tradatorii de tara pe fata care striga „Tradare”!

  4. Hhahahah. E o marioneta in mana rusilor, nimic mai mult. Adevaratii rusofili sunt aia de la psd… Care se vad non stop cu aliati ai rusilor, vezi Ungaria, Turcia, Bulgaria, Serbia…

  5. Asta merge europarlamentar!

  6. A venit sa primeasca instructiuni
    Si de aici in Bruxles!
    Mandru ca sunt roman!
    Terhes o asteapta!
    La granita m o r zeci de mii de oameni din cauza Rusiei si au schimbat viata a zeci de milioane de oamnei…bravo doamna Sosoaca! Ce cauta asta in parlamentul Romaniei?Dar in cel European?
    Chiar imi este rusine ca sunt roman in cazul asta…

  7. Minunat! Am trimis trupa de circ a României!
    Felicitări, dragi concetățeni. Sunt mândru de boi.
    Sa vă cumpărați rezerve serioase de popcorn și ciko, fiindcă vin vremuri comice și savuroase de vizionat la TV.

    Și să nu uit: vai de p la noastră!

  8. Pai s-a dus sa manance.

  9. in e limba o sa vorbeasca in parlamentul european?…din cate stiu nu se vorbeste rusa acolo

  10. Cat de bătut in freza sa fii sa o votezi pe asta? Mai e si protejata de Greenpeace..

  11. Aceasta persoana dezagreabila, stridenta, stupida si ridicola va avea zi de zi, pentru urmatorii ani, iesiri isterice din noua ei functie de la Parlamentul UE. Ma astept de la g4 sa se autocenzureze prin politica editoriala iesirile ei si ‘zicerile’ respectivei.

    Cred ca este o asteptare fireasca, ce ziceti?

    Acum pe bune, pe cine intereseaza ca a mers la ambasada Rusiei iar si ca va merge in continuare de 1000 de ori – chiar este necesar sa ii oferiti pe siteul g4 expunere mediatica?

  12. E ‘dăcît’ o coincidenta ca distinsa merge peste tot in invelita in ie, doar cind da raportu’ la ambasada ruZZiei are toate iile trimise la firma de curatat parasute asa ca pune prelata cu mult rosu.

  13. La pasa vine un arab…..
    Doar ca ea nu-si vinde calul 🙁

  14. Multumiri românilor din diasporă pentru ceastă izbândă măreată. Nu se putea să nu vă folosiți de deviza boborului referitoare la moartea caprei vecinului.

    • Nu cred ca românii din strainatate au votat asa mizerie . Voturile de acolo au fost măsluite 1000%.

  15. MAI-SRI isi protejeaza stapanii 🤮

  16. Rog ”diaspora română” dacă tot și-au dorito aproape să o păstreze la ei !!!
    Din câte se vede acum a primit instrucțiuni pentru agenții de legătură de la Bruxelles ( Viktor Orban, Fico, ……)

  17. Care-i Șoșoaca, aia din stânga sau alea două din dreapta?

  18. Cat sa urasti Romania , pe tine, familia, copiii tai incat sa ajungi sa votezi asa ceva ?! In primul rand sa alegi sa trimiti in Parlamentul care iti hotaraste directiile politicii interne, dezvoltarea asemenea creeaturi ? Oameni care neaga rolul real al UE , catalogandu-i ca Stapani dar, care s-au inghesuit sa participe la alegeri si care nu se vor jena sa fie platiti regeste , cu 18 000 euro pe luna , pentru eforturile lor de a pune bete in roate la orice acolo in loc sa sustina , sa argumenteze initiative bune pentru noi ? Cum poate fi catalogat un astfel de alegator care a pus stampila pe sosaur ? Eu o fac atat de dezagreabil incat aleg sa nu va spun si voua….

  19. Nu am educatie oficiala in psihologie, sociologie, politica, antropologie dar, cu ce am socotesc sa modul in care am ales sa criticam, ironizam public astfel de personaje respectiv axat pe aspect, infatisare , culoarea pielii, inclinatii, au radicalizat pe cei mai slabi de inger dintre noi ! In loc sa aratam ce au ei in programe, cum se contrazic, unde sta impostura, in ce fel mint si isi batjocoresc audienta , sustinatorii …. Ca era mai simplu, ca era mai seducator si era dar, doar pentru cei care vedeau ca si autorii !! Faptul ca nu mai avem presa decat pe ici pe colo sau mai precis ca avem majoritar, covarsitor, o presa care e OFICIAL, legal, șpăguită de guvern si in acest mod dezactivata de la rolul si rostul ei in functionarea democratiei -este celalalt element care a dus la acest dezastru, ilustrat aici ……

  20. PS Cand am zis ”asemenea creeaturi”nu m-am referit la aspect ci, la tot ce ii caracterizeaza din ce am vazut in spatiul public, in programele lor ca : manifestarile, structura morala, afirmatiile, argumentatii, asazisa lor ”lupta”….

  21. De ce nu pleaca doooooamna asta dinrect la moscova? Permanent!