G4Media.ro

Nicolae Ciucă: PNL va avea candidat propriu la prezidențiale / În campanie…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicolae Ciucă: PNL va avea candidat propriu la prezidențiale / În campanie nu ne așteptăm la un fel de tango / Analizăm dacă să ducem data prezidențialelor aproape de alegerile parlamentare

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a declarat miercuri că partidul său va avea cel mai probabil candidat propriu la prezidențiale. Întrebat dacă poate merge în tandem cu liderul PSD pentru postul de premier, Ciucă a spus că ”după ce avem alegerile și vedem rezultatele și opțiunea cetățenilor la vot trebuie să existe o majoritate considerabilă în Parlament și o coaliție de guvernare pe pricinpiul stabilității”.

Nicolae Ciucă a declarat că, din perspectiva sa, coaliţia PSD-PNL poate funcţiona, chiar dacă va fi adversar cu Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale.

”Aici este vorba de o confruntare politică. Sigur, nu ne aşteptăm să fie un fel de tango, este o chestiune foarte serioasă în aceea ce priveşte guvernarea, iar de partea cealaltă, aşa cum am făcut şi în campania la locale, vom merge pe aceeaşi linie a proiectelor, a obiectivelor, astfel încât să rămânem în decenţa pe care încercăm şi despre care vorbim şi trebuie să o generăm pentru fiecare dintre cetăţeni”, a răspuns preşedintele PNL.

Întrebat dacă alegerile prezidențiale vor fi organizate în septembrie sau mai târziu, el a spus că ”poate să intre în discuție și să analizăm care sunt părțile bune, mai puțin bune pentru o campanie pe timp de vară sau să le ducem aproape de parlamentare”.

Vom reveni

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. pregătiți-vă pentru o finala Nicu vs. Marcel, la cum merg lucrurile. Avem alegători orbi care votează cu partidul primarului de frica, si la cum PSD si PNL au mașinării de partid imense, e greu pentru altcineva din afara sa acceadă in turul 2
    In 2014 am avut finala prezidențială PSD vs. PNL si in 2019 la fel. In 2019 in special pentru ca PSD a arata ca poate sa împingă pe oricine vrea in turul 2.
    Daca la PNL mai speram ca nu e in stare de așa ceva, europarlamentarele au arătat ca au infrastructura necesară.