G4Media.ro

Clotilde Armand: Procesele verbale au fost schimbate din pix. Peste 1000 de…

Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Clotilde Armand: Procesele verbale au fost schimbate din pix. Peste 1000 de voturi se evaporă / Am depus cereri la biroul electoral și plângeri la Parchetul General

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, miercuri, în fața sediului Biroului Electoral Sector 1, că procesele verbale la care cheile nu se închid „au fost schimbate din pix”, iar peste 1000 de voturi se evaporă. Clotilde Armand a declarat că a depus cereri de renumărare la biroul electoral și plângeri la Parchetul General.

„Am venit la Biroul Electoral de Sector pentru că am suspiciuni că au fost niște fraude în timpul scrutinului. Acum o zi, erau 110 procese verbale cu chei care nu se închid (…) Numărul buletinelor votate plus numărul buletinelor care sunt nule nu este egal cu numărul oamenilor care au venit să voteze. Apoi avem buletine votate plus voturile nule plus buletinele anulate nu sunt egale cu numărul buletinelor care au fost primite”, a declarat Clotilde Armand.

Ea a susținut că „procesele verbale sunt schimbate din pix, fără ca voturile să fie renumărate. Din pix sunt voturi care dispar. Înseamnă peste 1000 de voturi care se evaporă și despre care nu știm ce se întâmplă”.

Armand a spus că „dovezile concrete sunt procesele verbale pe care le avem în momentul în care au fost numărate voturile și procesele verbale care au fost încărcate”.

„Toate aceste lucruri sunt sesizate prin cereri de renumărare care sunt justificate prin ce v-am explicat. Aceste cereri sunt depuse la Biroul Electoral de Sector și la Biroul Electoral Central și nu am primit niciun răspuns. Au fost depuse și plângeri la Parchetul General”, a mai susținut Clotilde Armand.

Chestionată în legătură cu faptul că parchetul a anunțat că nu a primit nicio plângere de la ea, Clotilde Armand a subliniat că a depus plângere penală la Parchetul General.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

  1. PSD are tupeul sa spuna ca daca PV-ul e semnat nu mai e nimic de facut.
    Ai spune ca nu e nevoie de un judecator ca sa decida si ca realitatea o stabilesc ei ca doar sunt la putere

  2. Suntem tara bananiera.
    Pe astia trebuie sa-i bati cu 10-20% sa fii sigur ca n-au de unde sa fure.

  3. F bine, Clotilde, nu te lăsa, hai să fie o lecție de democrație și la sectoare, nu doar la PMB!

  4. Democratie marca Klaus Johannis …. a distrus tara asta. O sa avem nevoie de 20 de ani sa reparam raul facut de premierii investiti de Johannis

  5. Pe pagina de Facebook doamnei Clotide se afla postata o poza cu buletinele de vot separate pe partide dintr-o anumita secție de votare și un proces verbal cu numărul de votați pe partide. Am observat ca partidul Reper apare în coloanele cu buletine de vot dar nu apare și în procesul verbal.

  6. Uni alegători au votat cu Reper într-o anumita secție de votare iar la numarotarea voturilor acest partid apare cu zero voturi exprimate, frauda masiva la aceste alegeri

  7. Voturile noastre au fost furate , trebuie sa iesim in strada pana nu se instaleaza dictatura psdpnl.

  8. Evident că este o hoție marca PSD!!! Aceleași practici comuniste! Vă dați seama in tara in zona rurală ce jaf ai făcut?!

  9. Dacă iei la puricat sistemul de vot, constați ca nu ai pe unde sa furi.
    Decât dacă ești PSD sau PNL, atunci găsești soluții.

    • Si Clotilde a tot căutat sistemul de vot corect printre sacii cu voturi acum patru ani, și l-a găsit …Acum il caută prin alte găuri, să mai tragă patru ani…