G4Media.ro

Liberalii din administrația Lugojului își anunță demisia / PSD acuză PNL că…

Foto colaj: Octav Ganea / Inquam Photos, Ilona Andrei / G4Media

Liberalii din administrația Lugojului își anunță demisia / PSD acuză PNL că vrea să blocheze orașul

Administrația locală din Lugoj se află într-un adevărat haos în aceste zile, după ce liberalii din diferite funcții importante și-au anunțat demisiile și spun că vor lăsa loc social-democraților, începând de la 1 iulie, să preia puterea, chiar dacă noii aleși locali vor fi puși în funcții abia în luna noiembrie, relatează Lugojeanul.

Demisiile liberalilor, în frunte cu primarul interimar Bogdan Blidariu, ar însemna alegerea și numirea altor persoane care să asigure interimatul în următoarele luni.

PSD nu se arată foarte dornic să facă acest lucru, iar Călin Dobra, liderul PSD Lugoj, spune că momentan nu a văzut nicio demisie și nu a fost invitat la nicio discuție pentru a asigura aceast transfer de putere.

„În cazul în care vor fi astfel de mișcări în cadrul administrației locale, PSD Lugoj, prin consilierii locali, este pregătit să preia frâiele interimare până în octombrie, la preluarea mandatului oficial, astfel încât să nu se ajungă la un blocaj administrativ, așa cum doresc cei care dețin aceste funcții acum,” a declarat Călin Dobra.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...