G4Media.ro

VIDEO Manelistul Babasha, invitat să cânte la concertul Coldplay din București: În…

Sursa Foto: Facebook

VIDEO Manelistul Babasha, invitat să cânte la concertul Coldplay din București: În seara asta încercăm să spargem niște bariere / Publicul l-a huduit

Cântărețul de manele Babasha a urcat pe scenă, miercuri seara, la concertul Coldplay de pe Arena Națională din București, însă publicul l-a huiduit după ce a spus: În seara asta încercăm să spargem niște bariere, transmite un reporter G4Media aflat la fața locului. În deschiderea concertului au cântat alte 2 trupe anunțate oficial, iar acest moment a avut loc în mijlocul concertului cu o improvizație.

Înainte de acest moment, Chris Martin (Coldplay) a povestit publicului cum, înainte să vină în România, a căutat pe trenduri cine face muzică și a spus că a găsit o mulțime de artiști minunați. El a spus că singurul noroc al trupei sale ar fi geografia, faptul că sunt din Marea Britanie, dar că în toată lumea există artiști minunați. „Este muzică românească tânără și, după părerea mea, este uimitoare”, a spus Chris Martin, înainte de a-l invita pe scenă pe Babasha. Ulterior, Babasha a spus că „mi-aș dori ca după seara asta să se rupă o barieră foarte mare pentru noi, pentru români”.

”La concertul Coldplay s-a huduit pt ca s-a cantat o manea. Iar multi sunt suparati pe huiduitori! Fiecare asculta ce vrea.  Dar oamenii aia NU au platit bilet ca sa asculte manele”, a scris un participant la concert pe Twitter.

”Mă așteptam să se întâmple multe la un concert Coldplay, dar niciodată să ascult manele”, scrie un alt spectator de pe Arena Națională.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by G4Media (@g4media.ro)

”Yes @coldplay most probably your fans are not the “manele” audience, and you’ve just promoted it. Is this really what you think of us? @coldplaybucharest”, scrie un altul.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

31 comentarii

  1. La adapostul lui „Sa spargem bariere” sau „Sa-l intelegem/toleram si pe el”, tot felul de nulitati incearca sa se aciueze si sa castige bani si notorietate. Exact cum fac unii barbati care „sparg barierele” sau sunt „tolerati” ducandu-se in toaletele sau sporturile femeilor.
    Dar despre cele zeci de mii deoameni care s-au dus acolo sa asculte orice dar nu manele si care ar trebui si ei respectati (mai ales ca au si platit) nu spune nimeni niciun cuvant.

    • Pe noi de ce nu ne inteleg si nu ne toleraza cand zicem ca noua nu ne place cultura din care ei fac parte si o reprezinta?

  2. cand a venit deep purple in ro ( prima data cred) au cantat intr-un intermezzo din rapsodia romana . fiecare cum poate …

  3. Nu poti fi suparat pe cei care au huiduit. Nu scria nimic in program de manele. Sunt acolo pe banii lor, daca nu le place au tot dreptul sa-si arate nemultumirea.

  4. Totusi, cei care au fluierat puteau sa arate respect pentru Chris Martin, care l-a acompaniat pe manelist la pian. Puteau rezista 5 minute din viata. Asa, am aratat cat suntem de intoleranti ca natie, intr-un concert care promoveaza tocmai iubirea, toleranta si ecologismul.

    • Tu vorbesti serios? Nu, nu puteam rezista 5 minute, eu personal mi-am pierdut vocea de cat l-am huiduit p-ala. Ce legatura esista intre „talentul national” si manele? Cum si-au permis oligo_frenii de organizatori sa faca o asemenea legatura? Iar Chirs Martin sa aiba grija altadata ce lighioane accepta pe scena. Si nu in ultimul rand, nimeni nu ma poate obliga sa ascult manele la un concert asa-zis pop-rock…..nici macar 5 minute.

    • Geo ce argument penibil.

    • Mai, tu ai prins vremea lui ‘Ceasca?: cand cumparai o carte buna din librarie era obligatoriu sa cumperi si o carte cu/de propaganda!
      Artistii care nu traiesc in Romania sa nu vina sa ne dea ei lectii

    • Cloudfare@ Corect, si concertele rock la sala palatului se orgaznizau mascat: in deschidere Marina Scupra, pe urma Iris, pe urma Gabriel Dorobantu si la final Celelalte Cuvinte.

    • E problema lui Chris Martin ca-i plac manelele. Sa le asculte in casti, nu pe banii mei.

    • @geo
      Sub lozinci din astea genul „sa fim toleranti si buni” se dezvolta fel de fel de buruieni ale societatii.
      Dau si eu exemplu de lozinca folosita la varful statului: ” sa fie liniste si stabilitate”… cum va suna? bine, nu-i asa?

  5. Muzica formeaza caractere. Nicio muzica nu prosteste mai mult decat manelele. Noi si indienii 🤮

  6. Dacă făcea glumă asta la Metallica ieșea pocnit. Să fie mulțumit că huiduielile nu dor.

    • Matallica au cantat o piesa Iris……baietii s-au documentat, au venit pregatiti, nu au halit orice, ca ecologistii astia….

    • La Metallica exista o echipa care se ocupa de informarea trupei si o face cum trebuie. In 2019 de unde stiau James sau Lars de spitalul de oncologie pediatrica(unde au donat 250k$) sau de piesa Iris? Ca doar nu erau fani Iris sau ai sistemului spitalicesc din Romania.

  7. Pentru prezidențiale, ne mai împrumutăm și încercăm să o aducem pe Taylor Swift!

  8. Unii nu pot pricepe ca manelele sunt o forma de exprimare dar nu face parte din cultura așa cum și râpe și hip hop necenzurat cu vulgarități nu este muzicologie. Este ca și când la Festivalul George Enescu cineva ar cântă havy metal. Fiecare asculta ceva dar nu sa își bată joc de muzicologie. Și în Muzică sunt reguli stricte ce trebuiesc urmate. Organizatorul spectacolului nu trebuie sa îl lase sa urce pe scena. Este de bun simt.

  9. Cum a fost la Cold Play?Haoleu viața mea,sa moară dușmanii mei…

  10. Pana una alta au cam dat cu capul in bariera aia pe care vroiau s-o sparga. Nu era nici o problema daca era un concert gratis dar acolo au fost niste mii de fani platitori de sume deloc de neglijat.

  11. Mare chestie că Babașa a fost huiduit la concertul Coldplay.
    Madonna a fost huiduită la concertul Madonna.

  12. În compensație pentru Babalasha propun ca la fiecare concert de manele să fie chemată în deschidere Filarmonica George Enescu. Și sper să nu fie rasiști pe-acolo.

  13. Ar fi frumos sa invite un om al strazilor sa cante niste RAP data viitorare cand au concert in L.A. sau L.V. sau N.Y. probabil publicul acolo este mai civilizat, ramane de vazut.

  14. Ar fi frumos ca B. sa invite o trupa rock la un concert de manele sunt sigur ca toti vor aprecia :)))

  15. Foarte bine ca au huiduit. Mai mult trebuia. Poate inteleg și străinii care ne asimileaza cu conaționalii că nici macar noi nu ii iubim. Ajut copii romi sa invete sa scrie dar asta nu înseamnă că sunt mulțumită de vulgaritatea si subcultura la care s a ajuns, de manelizarea Romaniei.

  16. Eu aș fi ales un artist român talentat, tânăr, dornic să crească, având un gen muzical compatibil cu fanii Coldplay. De exemplu Emma.

  17. Multe bariere se sparg cu ranga, dar pentru barierele culturale ranga nu e indicata!

  18. Imaginați-vi-l pe Vali Vijelie la un concert Sting… păi cred că ieșea cu poceală.

  19. Sa păcălețti 50000 de iubitori de muzică ( pe bani) să asculte un individ ..pe care nu vor să-l asculte mi se pare o înșelătorie !!!! Trebuiau să pună pe afise și în anunțuri că aduc smardoiul să cânte și apoi să vadă câți mai participau la concert !!!! INCREDIBIL !!!!!
    Sper ca azi să nu mai participe NIMENI !!! Altfel riscă să vadă un individ certat cu legea pe scenă râgâind o manea …….