G4Media.ro

Ce spune Babasha, manelistul huiduit la Coldplay: ”Așa ceva este o dată…

sursa foto: Facebook/ Babasha

Ce spune Babasha, manelistul huiduit la Coldplay: ”Așa ceva este o dată în viață / Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului”

După huiduielile, dar și încurajările de miercuri seară, de la concertul Coldplay, unde a fost invitat să cânte, Babasha a transmis pe Tik Tok că ”manelele sunt rău famate doar din cauza rasismului”:

  • ”Nu sunt în măsură să port discuții tocmai fiind în centrul atenției acum, nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii la buna lor plăcere să judece situația cum trebuie. Dar ceea ce trebuie să spun este că cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor (…) iar ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei, m-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate. Pentru că vorbim de un cu totul și cu totul alt nivel și indiferent de toate huiduielile din lume tot aș fi acceptat pentru că așa ceva este o dată în viață. Pentru cunoștința voastră am avut chiar și o probă de sunet înainte, că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine (…) M-așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău (…) Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncesc, zi și noapte pentru un vis. Indiferent că cânt manele, pentru cine nu înțelege treaba asta maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine (…) pentru că uitați străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a transmis Babasha pe Tik Tok.
@babashaofficial♬ sunet original – B A B A S H A


Vezi video de la concert

 

View this post on Instagram

 

A post shared by G4Media (@g4media.ro)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

20 comentarii

  1. Nu a fost vina lui, ci a organizatorilor, insa nu avea cum sa scape nehuiduit.
    Iar asta cu maneaua si rasismul e o prostie. Aseara, cel putin din punctul meu d evedere, nu a fost huiduit ti_ganul, a fost huiduit manelistul. Si un roman blond daca canta mizeria aia, la fel ar fi fost huiduit.

    • Ai dreptate si as merge mai departe: de fapt a fost huiduita cultura care o reprezinta.
      Poate daca era o muzica de mahala era un pic altfel, dar maneaua reprezinta o cultura si transmit un mesaj care multora nu le place si cei care o interpreteaza incearca sa o forteze asupra tuturor.

  2. Spectatorii nu au plătit ca să vadă manele. Nu are nimic cu discriminarea., doar că unora le place să se victimizeze.
    Maneliștii pun Metallica la concertele cu manele? Acolo nu este discriminare?

    • Si Firea era cantareata si a fost huiduita pe Arena…
      E copil, nu-si da seama ca e folosit.
      Cum spunea cineva pe HN in comentarii… vina e a celor care fura banii alocati integrarii lor

    • nu, nu au platit sa vada manele, au platit sa vada coldplay ceea ce au si primit
      nu vi s-a intamplat niciodata ca la un produs cumparat sa primiti ceva gratis de care nu aveati nevoie sau nu va placea?
      i-ati dat vanzatorului in cap? ati dat foc manazinului?

  3. Dar se dă importanță tuturor bălăriilor spuse de orice frustrat?

    Cine a avut genială idee de a duce maneliști la Coldplay?

    Eu zic să încerce și la concerte de hard rock, poate se învață să nu mai facă experimente de astea.

    • O să cânte din cuier precum idolul lui …minune
      Adrian Minune, agățat în cuier și umilit de …

  4. Mai degrabă pentru versurile de rahat este rău famată decât pentru rasism. Când tu cânți numai „să moară dușmanii mei, azi mă umplu de lovele, etc” ce te aștepți… să fie trecută în patrimoniul cultural?

  5. Eu cred ca si impulsionatul cu forta e o problema, uite: „Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti pune la dispoziția candidaţilor de etnie romă un număr de 10 locuri.”
    Pai eu daca apelez la un agent si sunt tratat ca un manelist in loc sa mi se rezolve corect si complet problema cine e discriminat?!

  6. Ia uite ce reclamă i-ați făcut! Gratis. Bravo, G4! 🤢

  7. Moșule, nu rasismul e problema, ci mesajul promovat, incultura, agramații care cântă. Și-aș mai putea continua așa cu încă vreo câteva.

  8. Prostia e un drog de mare risc.

  9. Nu, maneaua e blamata din cauza inculturii pe care o promoveaza. Versuri ieftine, acelasi instrumental de la cap la coada, interpretare kitchoasa.

    Sunt multi romi care canta cu gust (muzica lautareasca de exemplu).

  10. Băi Babasha, greșești fundamental. Nimeni n-ar fi avut nimic cu etnia voastră dacă ați fi rămas la muzica lăutărească, inconfundabilă și foarte bună. Dar ați manelizat-o și pe asta. Lumea a plătit 300 euro pt. un bilet ca să audă Coldplay, nu pe Babasha.

  11. El nu are nici o vina saracu’ decat ca nu intelege pe ce planeta este…iar impresarii lui au vrut pur si simpul sa scoata ceva parale…si intr-adevar problema este a organizatorilor care au fost foarte profesionisti si au inteles ca cineva care da 300 de euro pentru muzica eleganta a lui Coldplay este acelasi bombardier care se excita atunci cand asculta muzica cu dusmani…
    P.S. Sigur acum o sa apara si corifeii etniei rome care o sa strige in dreapta si in stanga cat de rasisti sunt romanii si ca cei de la Coldplay nu sunt…iar pentru acesit corifei o clarificare…daca tara asta este plina de bombardieri care asculta muzica voastra inculta si vulgara iar unora nu le place nu este ca acestia sunt rasisti, ci puri si simplu nu le place mediocritatea, incultura si agresivitatea promovate de „cantaretii” din etnia voastra si nu numai

  12. la „interlopii” de orice rasa place maneaua (procurori, politisti, romi, parlamentari, analfabeti …)

  13. Maneaua reprezinta un lucru cu care multi nu se identifica. Nu are legatura cu rasismul. Vb pro3stii

  14. Personal nu-mi plac ”versurile”, nu muzica. E drept că de la ”valoarea mea…” n-am mai auzit o manea…