G4Media.ro

Senator USR anunță că va organiza un referendum în Iași pentru demiterea…

Senator USR anunță că va organiza un referendum în Iași pentru demiterea primarului Mihai Chirica / ”Dintre toți ieșenii cu drept de vot, doar 11 procente l-au ales. Acest individ nu are legitimitate”

Senatorul USR Marius Bodea, contracandidatul lui Mihai Chirica la alegerile locale, a anunțat pe Facebook că va organiza un referendum local pentru demiterea primarului ales, informează Ziarul de Iași.

„Voi începe, alături de colegii mei din USR Iași, demersurile pentru organizarea unui referendum local pentru demiterea lui Mihai Chirica și reluarea alegerilor locale. 70% dintre ieșenii prezenți la urne au votat împotriva lui Mihai Chirica. Dintre toți ieșenii cu drept de vot, doar 11 procente l-au ales. Acest individ nu are legitimitate. Voi demara demersurile pentru organizarea unui referendum de demitere a lui Mihai Chirica imediat ce își preia noul mandat. Cer tuturor partidelor politice care au avut candidați să se alăture acestui demers și să îl susțină. Eu nu sunt dușmanul contracandidaților lui Mihai Chirica eu sunt adversarul doar al lui Mihai Chirica și al incompetenței ce a paralizat acest oraș. Acest individ nu are ce căuta în fruntea orașului nostru.  Alegerile într-un singur tur au fost salvarea lui”, a scris Marius Bodea pe Facebook.

Referendumul se organizează ca urmare a cererii adresate în acest sens prefectului de cel puțin 25% din numărul cetățenilor cu drept de vot înscriși în Registrul electoral cu domiciliul sau reședința. Rezultatele referendumului sunt valabile daca se prezinta minimum 30% dintre alegatori.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. se preface si asta ca face ceva .. daca chiar vroia PNListul asta ceva, nu o elimina pe Chichirau si facea tandem cu ea cu CJ-ul .. si se sprijineau .. asa PNListul asta sprijinit de Drula si Barna a facut echipa cu PMPistul Movila, a dat-o afara pe Chichirau

    acum simtind vantul schimbarii , nulitatea , se preface ca vrea sa faca ceva ..

    vrea sa faca ceva, sa o aduca inapoi pe Chichirau (care a reusit pe persoana fizica sa stranga voturi 14% , ce el nu ar fi niciodata in stare sa faca), sa o lase pe ea sa candideze , daca ii reuseste „manevra” asta , desi repet, o face doar de imagine, ca cine stie cine vine la „Bucuresti”