G4Media.ro

Adrian Despot, solistul trupei rock „Vița de vie”: „Despre Babasha, bravo, dude!…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Adrian Despot, solistul trupei rock „Vița de vie”: „Despre Babasha, bravo, dude! Să cânți cum ai făcut-o, în fața unui stadion care te huiduie, it’s so fckn rock’n roll încât n-are cum să nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”

Adrian Despot, solistul trupei rock „Vița de vie”, a apreciat momentul cu cântărețul de manele Babasha la concertul Coldplay de miercuri seară și a precizat că îl invidiază chiar pentru că nu a fost locul lui, să se scalde „în oceanul ăla de ipocrizie”.

Amintim că Babasha, manelistul invitat de Coldplay să cânte la concertul de miercuri, de pe Arena Națională, a fost huiduit, dar și încurajat de public să-și continuie prestația pe scenă. Reacția deopotrivă pro și contra a publicului deschide dezbaterea pro sau contra manele la concertele internaționale.

Adrian Despot a reacționat printr-o postare pe Facebook:

„3 in plm:
1. Cea mai buna pe care am auzit-o e ca „au venit Coldplay si, in zi de sarbatoare, in loc sa prezinte parintilor sotia noastra, au prezentat amanta!”.
2. Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevarat valoarea trendului yt si, in general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment in digital, singura unitate de masura pe care o aveti la indemana.
3. Cat despre Babasha, bravo, dude! Sa canti cum ai facut-o, in fata unui stadion care te huiduie, it’s so fckn rock’n roll incat n-are cum sa nu fie bine. Ba chiar te invidiez ca nu am fost eu in locul tau, sa ma scald in oceanul ala de ipocrizie.”

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

20 comentarii

  1. daca iti doresti asa de mult, mergi la un concert de manele in deschidere .. sa vezi acolo huiduileli

  2. E de prost gust sa platesti bilet pentru o trupa un produs si sa primesti altceva. Eu as face sesizare la protectia consumatorului.

  3. Demn de numele tau: Despot! Pai, frate, daca nu imi plac manelele de ce sa ma obligi sa le ascult pe banii mei? Programul nu cuprindea si manele. Daca as fi stiut, nu as mai fi cumparat bilete. Ca tot s-a desfasurat conertul pe stadion, putin fair play fata de spectatorii platitori nu ar fi stricat. Daca ar fi cantat in deschidere, ar fi fost alta treaba, insa, in mijlocul concertului, sa strici vibe-ul a 50.000 de oameni cu manele este prea de tot.
    Dar te inteleg, trebuie sa spargi si tu barierele, spargator mic ce esti! 🙂

  4. Oamenii ăia au plătit bilet pentru cei de pe afiș… nu pentru umpluturi neanunțate.

  5. Nu a fost deloc un ocean de ipocrizie. Ii invit pe cei care au facut aceasta apreciere, in frunte cu dl Despot, sa frunzareasca DEX-ul (eventual intre doua manele) ca sa inteleaga semnificatia termenului „ipocrizie”.
    Celor prezenti pur si simplu nu le-a placut ce-au vazut/ascultat acolo si si-au manifestat dezaprobarea. Ei au platit bilet ca sa vada si sa asculte cu totul si cu totul altceva. Cum ati vrea sa-si manifeste dezaprobarea un public pe stadion?… vocal, cu huiduieli, asa cum bucuria si aprecierea se manifesta prin aplauze!
    Spre informarea dlui Despot, huiduieli sunt auzite chiar si in sali de opera! Este vorba de libertatea totala a unui public de a-si manifesta satisfactia/insatisfactia.
    Ipocriti sunt cei care se prefac ca nu inteleg acest lucru.
    Appropo de etichetari gen intoleranta, rasism… nimic mai fals! Cei prezenti habar n-aveau de existenta artistului invitat pe scena, iar huiduielile nu erau adresate persoanei.
    Ca sa fiu mai clar: daca publicul n-ar fi huiduit, ar fi insemnat ca amatorii de manele si de Coldplay inseamna acelasi lucru!
    P.S. Dezamagit de dl Despot si de alti ipocriti!

  6. Despot confunda oamenii care au platit un bilet din banii lor sa primeasca un anumit gen muzical cu restul care probabil asculta si manele in timpul lor liber (n-are nimeni nimic cu ei).

    Dar e o grava problema de logica si e trist ca un om ca Despot o face. Nu, oamenii de acolo nu sunt ipocriti. Nu ai stat tu cu ei in casa sa vezi daca le place sau nu. Generalizarea e arma omului fara de argumente. Asa cum si generalizarea ca toti romanii asculta manele e de prost gust, asa cum e ai comentariul tau.

  7. Il Invit pe Despot sa cante in deschidere la Dani Mocanu, daca nu e si el doar un ipocrit. Nu faceti ca disnei sa punei calitatea proatsa pe seama intolerantei de orice fel.

  8. Acuza ipocrizie si intoleranta, dar nu sunt capabili sa o vada pe a lor. Unde este libertatea de a asculta ce iti place? Transparenta unde este? De ce nu au pus pe afis si atunci chiar ca nu aveau ce comenta cei care au cumparat biletul.
    Este ca si cum ai inchiria la aeroport o masina germana si cand primesti cheile si ajungi la locul de parcare ai in fata in Logan, nu ca este rau Loganul, dar nu asta ai platit si situatia a fost mascata.

  9. Bai Despot, vorbeste pentru tine si familia ta! Sunt unii oameni care nu asculta niciodata manele, care se ridica si pleaca cand se afla undeva unde se pune genul respectiv si care huiduie cand li sa baga pe gat asa ceva, pe banii lor.

  10. Facut plangere la organizatori si primirea banilor inapoi. Despot este defect

  11. Despot, aceasta dublura Zach de la Rocha

  12. Dude, hai bă, las-o dreaq…tu te auzi? Whatever, rămâi simpatic cu 3 în plm!

  13. Citesc comentariile de mai sus si ma tavalesc de ras!! mai deschideti ba geamul ca pute urat!! daca solistul invita un taraf sau o orchestra tot la fel de nemultumiti erau dacii?? ati fluierat artistul, omul, piesa sau toate la un loc? si i-ati spalacit de dulce si pe cei de la Coldplay? Probabil toti cei care invenineaza incidentul si fac taraboi sunt personalitati cu facultati si doctorate..asa incat si atunci cand critica si se manifesta precum ciobanii sunt tot mai eruditi si cultivati decat restul oamenilor din caverne. O flegma educata tot o flegma ramane. Pe banii tai nu poti obliga artistul de pe scena ce piese sa-ti cante sau cum sa se comporte…Coldplay inseamna diversitate si acceptare… Dar asa sunt bizonii – var paiul din ochiul altora si intorc privirea de la paiul din ochiul lor. Sper ca in seara asta Coldplay sa faca duet cu manelisti pe toate piesele lor…sau sa le reinterpreteze pe ritmuri de manele… Iar cei care au huiduit si vor huidui sa viziteze gradina zoologica, dar incadrati de 4 pereti de gratii. Ce frumos cand dovedim de ce suntem atat de departe de civilizatie si de ce nu sunt sanse sa se micsoreze ecartul…

    • Astia ca tine sunt cei mai periculosi i_dioti utili. I_diot util, pt ca nu te banuiesc ca ai fi vreo eminenta cenusie, aflata in spatele organizarii acestei ticalosii cu maneaua la un concert rock. Un astfel de personaj e Tudor Giurgiu, care e de-a dreptul obsedat de manele si manelisti si de bagatul lor pe gat la tot felul de evnimente unde nu au ce cauta. Am inteles ca a fost implicat si acum. Tu esti, asa cum am spus, doar un i_diot util, ce crede ca e cool sa sustina o cauza penibila. Petru ca e penibil sa obligi niste oameni(oricum minoritari in Romania manelizata) sa asculte, la un concert asa zis rock, pt care au dat o gramada de bani, manele. Asa cum tu speri multe, si eu sper si iti urez sa ai parte doar de manele toata viata ta….de la vecini, de la prieteni, sa-ti devina copiii manelisti, etc.

  14. Organizatorii sa restituie banii pe biletele vândute .Au hack-uit concertul

  15. Bai Despote nu crede-am ca ți-ai schimbat stilul muzical. Ai decăzut rău băiatule.