G4Media.ro

Plângerea penală a lui Clotilde Armand pentru fraude la vot a fost…

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Plângerea penală a lui Clotilde Armand pentru fraude la vot a fost înregistrată la Parchetul General. Candidata USR prezintă noi iregularități la vot

Parchetul General a înregistrat plângerea penală transmită miercuri pe email de Clotilde Armand, au declarat pentru G4Media surse judiciare. Candidata USR pentru un nou mandat la Sectorul 1 din București a depus plângere pentru fraude la numărarea voturilor.

Joi, Armand a prezentat noi presupuse dovezi despre neregulile de la procesul de numărare a voturilor.

”IREAL: La secția nr. 165 sunt mai multe buletine de vot zeci (zeci de buletine) în urnă decât votanți pe listă – pentru alegerea primarului. Avem aceste dovezi clare. Vrem renumărare”, a scris ea joi dimineață pe rețelele sociale.

Și tot joi, Clotilde Armand a transmis că ”într-o singură secție verificată din nou am recurepat 187 de voturi. Una singură și 166. Peste 1000 nu se găsesc iar alte câteva sute de procese verbale sunt modificate din pix fără să mai fie numărate voturile respective. Am depus peste 80 solicitări de renumărare și n-am primit niciun răspuns din partea BES. Este nevoie de implicarea tuturor pentru a putea fi renumărate voturile din Sectorul 1.”

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

14 comentarii

  1. De acum nu mai contează. Dacă PSD PNL a anunțat câștigătorul, așa rămâne.

    • Ciolacu si cu Gadea la A3 au stabilit castigatorii.
      Ciuca a reusit sa spuna si el ceva despre alegeri corecte?
      ca pe iohannis oricum nu-l intereseaza e in stare sa spuna ca cei care au semnat sunt vinovati

  2. BRAVO!!! UE TREBUIE SA AFLE CE SE INTAMPLA !!!

  3. Din pacate, incet-incet, toata povestea se fasaie…..romanii au alte probleme….coldplay, romulanul care a aparut cu maneaua pe scena……incepe si euro……

  4. stiu ca dorinta e sa ne indreptam spre o societate demilitarizata, dar la noi nu merge.
    propun ca voturile sa fie numarate de armata iar reprezentantii partidelor doar sa monitorizeze.
    sa mai fie si pe semnatura unora antrenati la stres, ca partidele nu au multi eroi printre membri

  5. Avem o problema mare fraților!
    In Germania Stânga și Dreapta au condus împreună Germania, dar niciodata nu au mers împreună la vot, merg la vot separat, se duelează, stau cu ochii unii pe alții la vot și DEMOCRAȚIA merge mai departe.

    La noi PSDNL o dată că e prea mult pt noi să-i ținem împreună la guvernare, să fure în același timp și unii și alții, nu ne permitem că țara, ăștia tb sa fure pe rând, o să rămânem fără mameloane. Însă cel mai important e că PSDNL merge împreună la alegeri și practic după ce și-au creat și AUR și SOS in aceste alegeri de ex a fost ADU singur, adică 8% împotriva unui mastodont PSDNL plus sateliți.
    Nu neglijați sateliții PSDNL, AUR, SOS, ProRomania, Partida Romilor, UDMR și pe lângă asta au simțit nevoia sa bage și minoritățile peste tot in secții adică tot ei PSDNL.

    Cu DEMOCRAȚIA nu te joci, noi am pus-o în marginea prăpastiei, suntem în PERICOL!

  6. În mod normal mingea ar trebui să fie acum în curtea Parchetului General,care are obligația legală de a verifica toate faptele reclamate,iar dacă neregulile semnalate sunt cele la care se face referire și în plângerea penală și sunt însoțite de dovezi cu înscrisuri care dovedesc inadvertențe ,aspecte contradictorii care denotă mențiuni nereale în procesele verbale ale secțiilor de votare ,procurorul de caz are îndrituirea legală să ceară predarea mijloacelor materiale de probă(înscrisuri electorale,saci cu buletinele de vot vizate de neregularități, datele informatice relevante în format electronic de la AEP și STS și orice alte probe apreciate ca necesare).

    • numarul fizic de semnaturi sa se potriveasca cu cel inregistrate de catre operatorul de tableta.
      #regulile_nu_sunt_optionale

  7. Oricum în contextul dat nefiind încheiat în termenul prevăzut de lege procesul electoral la sectorul 1,membrii birourilor secțiilor de votare cu pricina ori ai BES sector 1 fiind chiar ei cei vizați de sesizarea penală nu știu care mai este cadrul legal pentru ca aceștia să-și poată continua activitatea fără riscul compromiterii anchetei penale sau a mijloacelor materiale de probă.

  8. Sore loser.

    • Salut, ai fi de acord sa accepti slaba pregatire a celor din „corpul experților electorali ” care cade in sarcina AEP?
      Apoi ajungem si la primar…

  9. Experiență proprie, Reșița, Caraș-Severin: Am primit 2 exemplare de buletin de vot pentru primar. Puteam împacheta buletinele unul în altul și să am 2 voturi pentru primar. I-am înapoiat unul doamnei care împărțea buletinele în secție, cu mențiunea de a fi mai atentă. Dar tot din aceeași secție s-au auzit povești cu câte 3 sau 4 exemplare de buletine. Vă dați seama că la final, când se trage linie, apar înregistrate x buletine și un cu totul alt număr de buletine.

    E prima oară de când votez, aproximativ 10 ani, când primesc buletinele alandala și încurcate. Alegerile astea au fost cele mai prost organizate alegeri la care am participat. Suntem o țară bananieră în care nimeni nu dă 2 bani pe respectul față de sarcina pe care o ai. Mulți au fost acolo pentru bani, și atât. Dacă ar fi după mine, mâine aș investi toți munții ăștia de bani din campanie în digitalizarea alegerilor: ai 3 buletine, pui 3 tablete. Înregistrezi buletin, intri, apeși pe tabletă, votezi, gata. Seara, la 10 când se închide votul, STS are la un click toată statistica, câte voturi, câte persoane, câte la x, câte la y. Și se termină cu fraudare asta de țară bananieră.

  10. Păi dacă situația de la secția 165 se confirmă ,în sensul că în urnă ,la alegerile pentru primar sunt zeci de buletine de vot introduse în plus față de numărul votanților înscriși pe liste ,ca figurând că au votat este temei suficient de renumărare a voturilor în această secție, iar dacă se confirmă ,rezultatul real al votului de acolo nu mai poate fi niciodată stabilit,ceea ce ar impune invalidarea alegerilor și reluarea lor.