G4Media.ro

Clotilde Armand: Fac apel la autorități să accepte renumărarea voturilor pentru a…

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Clotilde Armand: Fac apel la autorități să accepte renumărarea voturilor pentru a demonstra că nu au nimic de ascuns / Ciolacu și Ciucă sunt părtași la cea mai mare fraudă a alegerilor

Clotilde Armand, candidata USR pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, a declarat, joi, în fața Biroului Electoral al Sectorului 1, că face apel la autorități să accepte renumărarea voturilor pentru a demonstra că nu au nimic de ascuns și i-a acuzat pe Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă că „sunt părtași la cea mai mare fraudă a alegerilor”.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz (USR), este prezent și el în fața Biroului Electoral al Sectorului 1. El a declarat că „miza acestor zile nu este viitorul primar al Sectorului 1 sau cine e viitorul primar al Sectorului 2. Nu e despre Clotilde Armand sau Radu Mihaiu. Miza acestor zile e viitorul democrației românești. Peste tot în țară se întâmplă să fie procese verbale și pese tot în țară acolo unde sunt neconcordanțe se numără. Sunt situații unde s-a schimbat primarul cu un singur vot, după renumărare. Deci este o practică normală”.

Clotilde Armand a declarat că face apel la autorități să accepte renumărarea voturilor, pentru a demonstra că nu au nimic de ascuns

Ea a susținut că sunt mai multe „dovezi de fraudă”, reclamând „procese verbale cu modificări din pix”

Armand a spus că peste 2000 de buletine de vot lipsesc în mod inexplicabil, în condițiile în care diferența de voturi între ea și George Tuță (PNL) este de circa 400.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

12 comentarii

  1. votul meu conteaza si trebuie numarat cum trebuie, ca sa mai fie o democratie !!! altfel inseamna ca ne intoarcem la comunism, mascat

  2. eu cred ca Ciuca daca era PM ar fi fost de acord cu repetarea alegerilor si il punea pe Ion sa numere stampilele, una cate una de pe filmarea de la STS.
    presedintii sectiilor de votare sunt cei care nu au respectat procedurile

    • Il punea pe Burdujea sa numere…ca tot „fuse” taticul lui ION…marele pariu al ministerului digitalizarii(scris intentionat cu litere mici)

  3. Să se renumere, primesc! Dar să nu se schimbe nimic!

  4. sa il puna pe Caramitru sa numere !

  5. Își pune toate fustele în cap.

  6. PSD-PNL-UDMR fura pe fata. Au politia, justitia, CCR, CSM, IJ, SRI, SIE. Au totul, nimeni nu mai poate face nimic. SI totul datorita lui KWJ. Sunt convins ca o sa fie intrebat Dulapul de fraudarea alegerilos si o sa raspunda ca au fost corecte. presedinte impotent si incompetent. Urmeaza fraudarea parlamentarelor ca daca merge, merge!

  7. E clar din avion că au ceva de ascuns, altfel nu urlau pe toate gardurile că …uță e cică primar.