G4Media.ro

Cozi de câțiva kilometri la punctele de trecere a frontierei româno-bulgare/ Traficul,…

Sursa foto: Daniel MIHAILESCU / AFP

Cozi de câțiva kilometri la punctele de trecere a frontierei româno-bulgare/ Traficul, aglomerat și din cauza reparațiilor de la Ruse

Trafic intens joi la punctele de trecere a frontierei Kardam, Oriahovo și Durankulak, la ieșirea pentru camioane spre România, potrivit ministerul de Interne de la Sofia, transmite radioul public bulgar.

Astfel, la  punctul de trecere a frontierei Kardam cu România coada de camioane de mare tonaj are o lungime de patru kilometri. La punctul de control Durankulak, coada este de doi-trei kilometri. Autobuzele și autoturismele sunt lăsate să treacă cu prioritate.

Întârzierea pentru camioanele grele este de peste 48 de ore, au declarat șoferii. Poliția de frontieră a declarat că, din cauza reparațiilor rutiere de la Ruse, o parte din trafic este deviat prin Durankulak, unde infrastructura nu este proiectată pentru o astfel de capacitate. Cele două puncte de trecere funcționează la capacitate maximă, dar nu pot face față fluxului crescut de vehicule în timpul sezonului turistic de vară. Întârzierile sunt agravate de controalele pasagerilor din autocarele din afara UE.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...