G4Media.ro

Alegeri parlamentare anticipate în Franța: Marine Le Pen promite „un guvern de…

Marine Le Pen Facebook

Alegeri parlamentare anticipate în Franța: Marine Le Pen promite „un guvern de uniune națională” în caz de victorie

Reunirea Națională „are ocazia să câștige alegerile legislative” din 30 iunie și 7 iulie și „să formeze un guvern de uniune națională” pentru a „scoate Franța din impas”, a declarat vineri Marine Le Pen, citată de AFP.

„Vom reuni toți francezii, bărbați și femei de bunăvoință, care sunt conștienți de situația catastrofală a țării noastre”, a declarat liderul extremei drepte în timpul unei vizite la Hénin-Beaumont (Pas-de-Calais).

Îi va reveni lui Jordan Bardella, candidatul desemnat pentru Matignon, să „își aleagă echipa”, dar astăzi „nu se pune problema de a împărți locuri”, a continuat ea.

Pentru ea, alegerile legislative sunt „o bătălie electorală în care ne confruntăm cu un pericol foarte mare, care este cel al unei extreme stângi radicale și violente”.

Prima măsură a viitoare puteri, spune Le Pen, va fi „o mare comisie de auditare a conturilor națiunii”, despre care a spus că va „scoate la iveală cheltuieli ascunse” care ar fi „o sursă de economii”.

Printre alte măsuri „urgente” se numără „scăderea TVA-ului la energie” și „stoparea Butoiului Danaidelor cu imigranți”.

„Nu putem lăsa să intre legal 500.000 de persoane în fiecare an (…) fără ca acest lucru să aibă în mod evident un impact financiar asupra națiunii”, a spus ea, citând costul „găzduirii lor, al îngrijirii lor, al educației copiilor lor și al acordării unei întregi serii de beneficii sociale”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...