G4Media.ro

Clotilde Armand: Am făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Clotilde Armand: Am făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 / PSD și PNL au folosit într-un mod organizat metoda Suveica cu buletinele de vot neștampilate

Clotilde Armand a anunțat, vineri, că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 și susține că „PSD și PNL au folosit într-un mod organizat metoda Suveica cu buletinele de vot neștampilate”.

„Am făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz în serviciu și falsificare a documentelor și evidențelor electorale.

Avem probe din care rezultă că fraudele electorale au fost mușamalizate la nivelul BES Sector 1, la indicațiile reprezentantului PSD. Nu vorbim de simple erori, sunt fraude electorale grosolane, într-o singură secție am găsit zeci de buletine de vot în plus, în urnă, față de numărul de persoane care au votat.

PSD și PNL au folosit într-un mod organizat metoda Suveica cu buletinele de vot neștampilate care au dispărut din datele centralizate și care sunt de negăsit pentru autoritățile din România”, a scris Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Alegătorului să i se interzică sa intre cu telefonul in cabina de votare și să i se interzică să iasă din cabină cu buletinul împăturit. Bineînțeles că vor guița cum că fluturarea buletinului in formatul original, adică A4, nu ar asigura secretizarea votului, iar pentru asta să se propună folosirea unei hârtii de mai buna calitate + 1-2 pagini-tampon….
    USR, dacă nu rezolvați cumva problemele acestea, nu știu cum, poate plângându-vă Marelui Licurici,nu veți ajunge prea curând să ne îndepliniți și noua Marele Vis: ” PSD, PSD, să fie istorie!”…

    • ghici ce.. dupa BEC e ok ca alegatorul sa fie grabit si sa nu mai semneze ca a votat. asa scrie in PV asa au lasat si ei.. sigur, pe motiv ca reprezentatul USR a crezut ca e ok asa.

  2. sectiile de votare de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” au avut fiecare peste 50% prezenta la vot

    • Întrebare: in chipiu/caschetă are loc un buletin de vot A4? Sau are loc un buletin de vot doar împăturit in format A5 respectiv A6 (împăturit in „4”) ?
      Mulțumesc anticipat !

  3. Deci mastodontul PSDNL a fraudat la greu alegerile la Sectoarele 1 si 2 ca sa poata sa-si creeze un avans minim de voturi! Vai de Romanika pe mainile cui a ajuns!

  4. In Romania nu rezolvati nimic cu plangerile. Faceti plangeri, cu cat mai multe probe la organismele europene. Daca nu aparati votul, oamenii nu va mai voteaza.

  5. cucoana, nu ai inteles ca este directiva sa pierzi? nu ai cum sa cistigi impotriva sistemului. Omu e venit din servicii si e pus acolo ca „om de incredere” 🙂

    • nu m-ar mira ca reprezentantii USR in unele sectii de votare sa fi fost rau intentionati.
      nu se poate ca cineva sa accepte sa se treaca in PV oficial ca „unii votanti nu au mai semnat pentru ca se grabeau”!! pai asta e echivalent ca nu stii cum au ajuns voturile alea in urna!

  6. Romania a devenit un fel de mini Rusie când este vorba de drepturi și responsabilitati