G4Media.ro

Nicolae Ciucă explică de ce vrea să ia în calcul mutarea prezidențialor…

Nicolae Ciucă explică de ce vrea să ia în calcul mutarea prezidențialor din septembrie în decembrie: S-ar suprapune peste începerea anului școlar / Despre Ciolacu: ”Un pic de smerenie trebuie să existe”

Președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat vineri că motivul pentru care PNL pune în discuție decizia inițială de organizare în septembrie a alegerilor prezidențiale e suprapunerea peste începerea anului școlar.

”Tot ce se va decide vizavi de data alegerilor se va decide în coaliție. Când vine vorba de decizii luate la acest nivel nu cred că trebuie să vorbim de șmecherii. Nu am avut niciodată un astfel de comportament. Problema venită din feedbackul și analiza șefilor de secții de vot (…) arată că s-ar suprapune peste începerea anului școlar”, a spus Ciucă.

”Va trebuie decisă în coaliție și vom sta de vorbă cu premierul, nu va fi nici un fel de problemă. Suntem pregătiți să participăm la alegerile prezidențiale în conformitate cu calendarul stabilit de guvern”, a mai spus Ciucă.

Cu doar câteva ore mai devreme, Marcel Ciolacu, președintele PSD, declarase că nu va accepta mutarea alegerilor prezidențiale din septembrie în decembrie. Ciolacu a spus că datele 15-29 septembrie au fost deja agreate în coaliția PSD-PNL.

Ciucă a mai spus că ”un pic de smerenie trebuie să existe când vorbim despre alții” atunci când a fost întrebat despre declarația lui Marcel Ciolacu, care spusese că PNL a obținut un scor dezastruos la alegerile locale.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Io cred ca i-a transmis sefu’ cel mare, ca daca tot nu pupa sefia Nato, sa intinda cat de mult se poate huzurul de la Cotroceni, na, mai prinde niste excursii, ce atat graba …

  2. Motiv serios, n-o sa stie parintii unde sa-i trimita pe copii cu flori, la doamnele profesoare sau la viitorul presedinte al Romaniei in semn de mare pretuire.

  3. Uau, ce cuvant folosit de Ciuca, ”smerenie”! Parca suntem la biserica. Cred ca merge la cursuri intensive de comunicare.

  4. Pove;ti nemuritoare cu începerea anului școlar. El crede că ciuma galbenă se mai reabilitează între tinp, dar după frăția cu dracul nu mai are nici o șansă.