G4Media.ro

George Simion, înainte de lansarea candidaturii la prezidențiale: „România trebuie să rămână…

Foto: AUR

George Simion, înainte de lansarea candidaturii la prezidențiale: „România trebuie să rămână în stare de neutralitate” / Este aceeași retorică ca a premierului ungar Viktor Orban, în contextul războiului din Ucraina

George Simion, liderul partidului extremist AUR, a scris într-un manifest publicat în ziua în care urmează să își lanseze candidatura la prezidențiale că „România trebuie să rămână în stare de neutralitate”. Declarația urmează retorica premierului ungar Viktor Urban, un apropiat al președintelui Vladimir Putin, și vine în contextul războiului început de Rusia în Ucraina.

„Vreau să feresc România și cetățenii ei de orice conflict. Țara trebuie să rămână în stare de neutralitate și, treptat, să redevenim promotorul păcii în conflictele armate care distrug vieți nevinovate. România nu va intra în război cât timp eu sunt președintele ei”, a scris Simion, sâmbătă, pe site-ul personal.

Liderul partidului extremist AUR se aliniază cu premierul Viktor Orban, în timp ce majoritatea statelor europene și Occidentale susțin Kievul în acest război declanșat de Kremlin.

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor a decis sâmbătă, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României.

”Sâmbătă, 15 iunie, s-a întrunit Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor pentru a desemna candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din acest an. În urma votului exprimat, CNC AUR a decis, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României”, se arată într-un comunicat al AUR.

Sâmbătă seară, de la ora 19,00, la Arenele Romane, va avea loc evenimentul de lansare a candidatului AUR pentru alegerile prezidenţiale.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Si totusi Ciolacu ar trebui sa raspunda la urmatoarea intrebare: La Prezidentiale participa 6 candidati:
    – 3 candidati obtin 20% voturi fiecare
    – 3 candidati obtin 10% voturi fiecare
    – 10% voturi sunt nule

    Cine merge in turul 2?

    Ca deja stim ca numaratoarea nu e precisa. Cine are mai mult tupeu hotaraste rezultatul acolo la BES/BEM/BEC/AEP guvern…

  2. Simion neutralizat!

  3. Cand ma uit la Simion imi devine simpatic Babasha si-mi pare rau ca l-am huiduit. De ce oare nu a ajuns si Simion manelist ca Babasha? Porbabil pt ca nu are ureche muzicala.

  4. In aceste condittii mai bine votez UDMR ca macar ei au mai putini infractori (violatori/ batausi..) in conducere si un nivel ontelectual superior unui sef de galerie de fotbal

    • Ehe…. il aveau pe Frundo….cred ca acum, lua vreo 20 la suta.Destepti ungurii….ei nu propun covrigari si nici ministri de talia celui de la Agricultura, ca am ajuns sa il regret pe Daea.

  5. Romania trebuie sa ramana neutra, ne spune neica Simion.

    Numai ca in momentul asta Romania nu este neutra – neutra este Elvetia. Poate ii explica cineva ipochimenului asta ce inseamna neutralitatea si de ce Romania, ca tara membra NATO nu este neutra.

    Desi nu va pricepe, sunt sigur!

    • Trebuie să ai bani cu caru’ și armată în stare să apere țara de orice agresor asa cum este Elveția; România nu are nici una nici alta.
      Are în schimb gargaragii ca Simion (lasă că nici cu Ciolacu nu faci academie) și analfabeți funcțional cu toptanul.