G4Media.ro

Clotilde Armand revine cu exemplul unui alt proces verbal care ar fi…

sursa foto: Facebook/Clotilde Armand

Clotilde Armand revine cu exemplul unui alt proces verbal care ar fi fost falsificat: Tableta STS arată că au fost 15 alegători la urna specială, în PV apar 27

Candidată pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand continuă disputa cu Biroul Electoral Central, semnalând că alegerile din 9 iunie au fost fraudate. Ea a publicat copia unui alt Proces Verbal, de la secția de vot numărul 13.

Armand reclamă fraudă și în acest caz, subliniind că e vorba de cel de-al 111-lea proces verbal falsificat din totalul de 166 de procese verbale.

„Secția de votare Nr. 13. Conform tabletei STS au fost 15 alegători la urna specială. În procesul verbal apar 27. Conform tabletei STS sunt 1053 de votanți însa în procesul verbal apar 1070. Și uite așa am demostrat frauda lui Ciolacu demonstrată matematic. Acum e cazul să renumere sau să anuleze votul în Sectorul 1. Matematica nu minte”, spune Clotilde Armand.

Clotilde Armand a anunțat, vineri, că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 și susține că „PSD și PNL au folosit într-un mod organizat metoda Suveica cu buletinele de vot neștampilate”.

„Am făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz în serviciu și falsificare a documentelor și evidențelor electorale.

Avem probe din care rezultă că fraudele electorale au fost mușamalizate la nivelul BES Sector 1, la indicațiile reprezentantului PSD. Nu vorbim de simple erori, sunt fraude electorale grosolane, într-o singură secție am găsit zeci de buletine de vot în plus, în urnă, față de numărul de persoane care au votat.

PSD și PNL au folosit într-un mod organizat metoda Suveica cu buletinele de vot neștampilate care au dispărut din datele centralizate și care sunt de negăsit pentru autoritățile din România”, spune Clotilde Armand.

Câteva zeci de persoane au protestat, joi, vineri dar și sâmbătă seara, în fața Guvernului și cer renumărarea voturilor.

Biroul Electoral Central a respins, ca neîntemeiată, cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulată de către Clotilde Armand, în calitate de candidat la funcţia de primar de sector din partea Alianţei Dreapta Unită. BEC a argumentat că „sesizările petentului nu cuprind alte motive şi nu sunt însoţite de probe în dovedirea acestora”.

Candidatul PNL-PSD  George Tuţă a declarat că are cu 681 de voturi mai mult decât Clotilde Armand, înainte ca Biroul Electoral al Sectorului 1 să centralizeze ultimele trei secţii de votare din sector. El a adăugat că lucrurile nu se mai pot schimba în privinţa învingătorului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

20 comentarii

  1. Cei 27 au votat cu Armand. Zic și eu, nu costa nimic.

  2. Poate sa vine Clotilde cu orice, usl-ul si sri-ul nu mai lasa primaria din mana. Prea mari interesele, de-aia si candidatul e un fel de ienicer, un oltean bronzat si sri-ist.

  3. Asistam la victoria sri-ului asupra poporului! Multe miliarde din banul public vor umple anumite buzunare in viitorul mandat!
    Ne costa pe toti (la propriu)!

  4. <>

    Da alea ce p mea sunt daca nu probe?

    • „BEC a argumentat că „sesizările petentului nu cuprind alte motive şi nu sunt însoţite de probe în dovedirea acestora”.”

      Da alea ce p mea sunt daca nu probe?

    • Nu e nicio problemă. În primul rând reprezentantul USR a votat ca procesul verbal e corect. În al doilea rând de unde știi ca acele 17 voturi sunt pentru ea, pentru câștigător, pentru oricare alt candidat sau poate se împart intre ei?

    • Ba termina cu prostiile. Pot fi erori. Ca idee, în Budapesta candidatul lui Orban a pierdut la primărie la o diferență de … 5 voturi. Inițial diferența era de 400 de voturi , s-au renumarat și au ieșit 5 voturi la un numar de votanți uriaș ca acolo se votează nu ca în sectorul 1 sau in general in Romania. Deci toapa a pierdut la 700 la un nr de votanți foarte mic și faceți scandal. Dar în 2020 de ce nu a cerut renumărare, a spus ca e greu ca nu se poate ? Femeia e de o nesimtire iesita din comun . PS: AM votat-o atunci, mi-a ajuns, sunt fericit ca am scăpat de ea.

  5. Sper să ajungă la Curtea Europeană de Justiție, să înțeleagă și Uniunea Europeană ca România nu este un stat democratic.

    Televiziunile plătite de PSD PNL cu bani publici văd ca sunt împotriva doamnei Armând și a USR.

    • Mai repede ajunge la BBC No Comment.
      A pierdut alegerile. Se mai întâmplă.

    • Da, Andi, dar a pierdut prin furt și fals în favoarea SRI, vezi tu?

      Asta ne face să transmitem multă si profunda iubire pentru SRI.

  6. Este politica pumnului in gura. Nu conteaza probele. Pentru AndreiMatei ai o logica beton.

  7. Cele mai fraudate alegeri din 1946 încoace. Și nu numai la sectorul 1. Se pare că Macron apreciază metoda și vrea să aplice pe repede înainte procedura PSD-PNL. Faza pregătitoare a început deja cu manifestații ”anti extremiști”.

  8. La Secția 13 cifrele sunt așa: Clotilde Armand 402 voturi, George Tuță 319 voturi. În 2020 Clotilde Armand a obținut, la aceeași secție de votare, 348 de voturi (deci a „câștigat” 54 de voturi în 2024, mult peste trendul de la secțiile unde n-au fost probleme).
    Dacă veți avea o minimă curiozitate veți observa că rezultate mai bune decât în 2020 a obținut Clotilde Armand fix la secțiile de care se plânge. Cine nu mă crede poate să ia fiecare PV în parte, să se ducă să vadă rezultatele din 2020 și să compare. Durează câteva ore ce-i drept, (știu ce vorbesc pentru că am făcut acest lucru înainte să-mi dau cu părerea), dar merită pentru că numerele nu mint, politicienii da.

    • Care este legatura dintre comentariu si articol? Clotilde contesta corectitudinea alegerilor prin compararea datelor STS cu procesele verbale si nr voturilor. Daca pierde, vrea sa stie ca a pierdut prin vointa alegatorilor, nu prin manevrele anumitor grupuri de interese.

    • Ia mai citește încă o dată articolul. Clotilde Armand face acuzații la adresa adversarilor politici: „PSD și PNL au folosit într-un mod organizat metoda Suveica cu buletinele de vot neștampilate care au dispărut din datele centralizate și care sunt de negăsit pentru autoritățile din România”. Ce spun eu este că numerele indică altceva, și anume că dacă mergem pe ideea că a fost o fraudă la Sectorul 1 (care este posibilă, nu contest ideea că unii sau alții, ori și unii și alții s-au gândit să fraudeze), la secțiile unde există suspiciuni, numerele indică faptul că Clotilde Armand a ieșit în avantaj (dacă te interesează foarte exact lucrurile stau așa: într-o postare din 13 iunie, Clotilde Armand dădea secțiile unde ea spunea că au fost fraude, 53 de secții cu fraude). La acele secții Clotilde Armand a pierdut, față de 2020, 1,44% din voturi, la celelalte secții, fără probleme, a pierdut 4,37% din voturi, comparativ cu 2020. Cu alte cuvinte: unde se strigă că a fost fraudă, Clotilde Armand a ieșit, de fapt, mai bine. Verifică, dacă nu mă crezi. Eu am votat la secția 73 (e printre cele fără probleme). Au fost cu 11,2% mai mulți votanți la această secție față de alegerile locale din 2020, iar Clotilde Armand a pierdut 22% dintre voturi (în 2020 a avut 129 de voturi la 250 de votanți, anul ăsta a avut 101 voturi la 278 de votanți). Ca să rezum: Clotilde Armand spune că au fost fraude, dar că au fraudat ceilalți (așa scrie în articol), eu spun că dacă au fost fraude, la secțiile pe care le indică ea, acolo a avut mai multe voturi decât la celelalte. Cum ar fi să spun și eu că sigur că modificările PV-urilor indică fraude, iar numărul de voturi și analiza datelor arată că aceste fraude au fost făcute chiar de Clotilde Armand? Și eu vreau să fiu sigur că au fost alegeri corecte, dar, dacă au fost fraudate, indiciile arată că fraudele s-au întâmplat în favoarea lui Clotilde Armand.