G4Media.ro

UEFA Euro 2024: Anglia câștigă la limită duelul cu Serbia, scor 1-0…

Facebook/ UEFA Euro 2024

UEFA Euro 2024: Anglia câștigă la limită duelul cu Serbia, scor 1-0 / Alte 3 meciuri se vor juca luni, printre care România – Ucraina

Anglia învinge cu greu pe Serbia după golul din minutul 13 al lui Jude Bellingham. Englezii au reușit să păstreze avantajul minim și să pună mâna pe cele 3 puncte, la capătul unei partide dificile.

Jude Bellingham a primit premiul de Jucătorul Meciului. „A fost decisiv în atac și în apărare, a acoperit mult teren și a marcat golul victoriei.”, a declarat Comisia de Observatori Tehnici a UEFA.

În urma remizei 1-1 din meciul anterior al grupei C, dintre Danemarca și Slovenia, Anglia este liderul grupei, cu Serbia pe ultimul loc. În etapa următoare, Anglia întâlnește joi Danemarca, iar Slovenia joacă cu Serbia, conform UEFA.

Meciul dintre cele două a adus și incidente în Gelsenkirchen. Autoritățile germane au fost nevoite să intervină pentru a opri o altercație dintre fanii sârbi și cei englezi. Șapte suporteri sârbi au fost arestați în urma încăierării, potrivit AP News.

Meciurile așteptate astăzi

România debutează astăzi la Campionatul European într-un meci din faza grupelor împotriva Ucrainei. Meciul începe la ora 16:00 și va fi transmis livetext de către G4Media.

Tricolorii vin după două rezultate dezamăgitoare: 0-0 cu Bulgaria și 0-0 cu Leichtenstein. În ciuda acestui aspect, Edi Iordănescu afirmă că naționala este pregătită pentru turneul final. „Ceea ce le promit fanilor, și o spun cu toată sinceritatea, este că acest grup va da totul pe teren. Adversarii noștri vor avea tot respectul nostru de la început, dar vrem să ne asigurăm că lucrurile vor merge așa cum vrem noi”, a declarat selecționerul într-un interviu din cadrul Euro.

Ucraina a jucat 3 amicale în luna iunie: 0-0 cu Germania, înfrângere 3-1 cu Polonia și victorie 4-0 cu Moldova. România – Ucraina se va juca în Munchen și este primul meci al grupei E.

Celelalte adversare ale României din grupă se vor întâlni imediat după. Belgia – Slovenia se joacă la Frankfurt și va fi difuzat de Pro Tv de la ora 19:00. Ambele echipe au avut amicale reușite înainte de Euro. Belgia a câștigat 2-0 cu Muntenegru și 3-0 cu Luxemburg, în timp ce Slovacia a învins San Marino și Țara Galilor, ambele cu scorul de 4-0.

Ultimul meci al zilei o are în prim-plan pe vice-campioana Cupei Mondiale, într-o partidă din cadrul grupei D. Austria – Franța se va juca la Dusseldorf și va începe la ora 22:00. Din punct de vedere al formei, Austria este neînvinsă în ultimele 5 partide, cu 4 victorii și o remiză. De cealaltă parte, Franța nu stă chiar atât de bine: 2 victorii, 2 egaluri și o înfrângere sunt ultimele 5 rezultate ale Les Blues.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...