G4Media.ro

FOTO Marcel Ciolacu, baie de mulțime la Munchen înainte de meciul de…

Foto: PSD

FOTO Marcel Ciolacu, baie de mulțime la Munchen înainte de meciul de fotbal România – Ucraina

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a făcut luni o baie de mulțime la Munchen înainte de meciul de fotbal România – Ucraina de la Campionatul European. El s-a fotografiat în capitala Bavariei cu zeci de suporteri români, cu steagul României, chiar și cu copii.

Ciolacu este în campanie electorală înaintea alegerilor prezidențiale și parlamentare, la fel ca și probabilul său contracandidat, Nicolae Ciucă (PNL).

Premierul Marcel Ciolacu va efectua luni o vizită oficială în Bavaria, în contextul marcării a 25 de ani de relaţii bilaterale româno-bavareze, transmite Agerpres.

Potrivit programului anunţat de Biroul de presă al Guvernului, cu această ocazie, şeful Executivului va fi prezent, de la ora 16,00, pe Allianz Arena din Munchen, la meciul România – Ucraina din cadrul Campionatului European de Fotbal.

Ulterior, va lua parte la recepţia oferită în onoarea sa la Castelul Nymphenburg din Munchen cu prilejul jubileului de 25 de ani de cooperare instituţională româno-bavareză.

Marcel Ciolacu la Munchen 1
Foto: PSD
Marcel Ciolacu la Munchen 1
Foto: PSD
Marcel Ciolacu la Munchen 1
Foto: PSD
Marcel Ciolacu la Munchen 1
Foto: PSD
Marcel Ciolacu la Munchen 1
Foto: PSD

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

14 comentarii

  1. Ciolacu se distreaza, altii numara voturi si sunt platiti cu 200 lei pe zi pentru asta, nu sunt sigur daca au masa asigurata

  2. Eu nu vad nicio baie de multime. Eu vad multe poze ale lui Cioalcu cu bombardieri cu iz interlop. Ei sunt mandrii sa se pozeze si sa stea la masa cu „seful” cel mare. Multimea de romani normali de la Munchen nu s-au ingramadit la poza sau la bere cu „seful” cel mare, ba din contra, au cautat sa se distanteze.

  3. Baie de interlopi… s-a dus sa se bucure ca a furat alegerile in toata tara. De fapt nu … ca le-a facut cadou primari numiti alora de la PNL in toata tara….

  4. Eu văd în poză cinci indivizi cu alură de interlopi.

  5. Imi vine greata. Habarnist in fotbal, neinteresat total de acest fenomen. S/a trezit si el saracu’ in valtoare si ce si/a zis: Hai sa ma fac ca sunt micribist! SILA.

  6. Cel mai iubit de interlopi și cocalari

  7. Vinde gogosi dl nea Kiolaku
    Bv vere 50%

  8. S-a intors roata ciolacule….cu 25 de ani in urma le carai si le curatai pustile bombardierilor, acum esti sefu” lor….

  9. Se pare ca baietii din galerii pregatesc scandari anti-Burleanu, daca afla ca e si lighioana asta in tribune, atunci sa vezi urari de bine si frigidere doldora…

  10. Treabă multă la guvernare, domle!

  11. Ce mi-e Simion, ce mi-e Ciolanu!

  12. Vai dar ce emotionat sunt ca dl. Ciolacu atins de patriotismul de patiserie se duce sa sustina el echipa nationala…