G4Media.ro

Edi Iordănescu, antrenorul naționalei de fotbal a României: ”E generația de suflet”

Sursa Foto: Facebook

Edi Iordănescu, antrenorul naționalei de fotbal a României: ”E generația de suflet”

Edi Iordănescu, antrenorul naționalei de fotbal a României, i-a felicitat luni pe jucători după victoria aplaudată 3-0 cu Ucraina, dar i-a rugat pe ziariști să nu atribuie acestei generații caracteristicile ”generației de aur”.

”Dacă doriți, aceasta e generația de suflet, pentru că au jucat mereu cu sufletul”, a spus Iordănescu, precaut ca elevii săi să nu se simtă prea lăudați după această primă victorie.

„De când am venit la echipa națională am avut momente dificile. Nu a fost întotdeauna ușor. Am avut și alte performanțe mari. Am avut generații de aur cu mari performanțe, dar această generație reprezintă sufletul. Această echipă a depus cel mai mare efort în tot ceea ce a făcut. O inimă atât de mare ca a acestei echipe, nimeni nu a avut-o vreodată. Această generație este fără limite”, a mai spus Iordănescu jr.

„Aș vrea să mulțumesc fiecărui român de pretutindeni din lume. Știu că au fost alături de noi astăzi. A fost un efort fantastic al echipei mele. Dacă aveați îndoieli, cred că acum mă puteți crede că este o echipă extraordinară. Felicitări băieților. Este pur și simplu incredibil”, a mai spus el.

A fost o victorie categorică la primul turneu final după opt ani pentru naționala antrenată de Edi Iordănescu, cu golurile splendide ale lui Nicolae Stanciu (min. 29), Răzvan Marin (min. 53) și Denis Drăguș (min. 57).

De notat atmosfera absolut senzațională a românilor pe stadionul Allianz Arena din Munchen: peste 40.000 de români au cântat tot meciul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Felicitari Edi Iordanescu pentru declaratia asta

  2. Generatia ploii. Ati batut si voi pe unii care au tara ravasita de razboi…Mare k k t. Stati sa dati de unii mai de doamne ajuta, o sa o furati cu varf si-ndesat.

    • Si daca au tara in razboi ce? Pana la urma… Cine ii pune sa joace fotbal? Sa mearga pe front, cauta Zelensky oameni dar se plange de armament ca nu e.

    • Satisfactia e si mai mare ca am batut Ucraina. ❤️❤️❤️. Victoria asta o dedicam lui Trump, Biden, Stoltenbeerg si celor din Ungaria.

    • CapSec, problema nu e de ce joaca ucrainienii fotbal….Bubui de inteligenta.

  3. @„Axa binelui si raului”, fost DaciaLogan: ai uitat să-i dedici victoria și iubitului tău crăcănel.