G4Media.ro

VIDEO Suporterii tricolorilor sărbătoresc victoria la EURO 2024 în Piața Universității

sursa foto: Teodora Racz

VIDEO Suporterii tricolorilor sărbătoresc victoria la EURO 2024 în Piața Universității

Suporterii României s-au strâns, luni seară, în Piața Universității din Capitală, pentru a sărbători victoria tricolorilor cu Ucraina, după prima victorie a naționalei la Euro 2024. Suporterii au cântat imnul României și la ora 20:00 continuau să vină dinspre Piața Romană, conform reporterilor de la fața locului.

nationala fotbal romania
sursa foto: Teodora Racz

G4Media a transmis LIVE cele mai importante secvențe din meciul de luni, când România a bătut cu 3-0 Ucraina.

De notat atmosfera absolut senzațională a românilor pe stadionul Allianz Arena din Munchen: peste 40.000 de români au cântat tot meciul, senzația a fost că am jucat acasă, nu în Germania. Vezi detalii aici.

Edi Iordănescu, antrenorul naționalei de fotbal a României, i-a felicitat luni pe jucători după victoria aplaudată 3-0 cu Ucraina, dar i-a rugat pe ziariști să nu atribuie acestei generații caracteristicile ”generației de aur”.

”Dacă doriți, aceasta e generația de suflet, pentru că au jucat mereu cu sufletul”, a spus Iordănescu, precaut ca elevii săi să nu se simtă prea lăudați după această primă victorie.

Un moment ”piele de găină” a avut loc la meci: Stadionul a început să cânte imnul ”Deșteaptă-te, române” în minutul 80. Vezi aici și cine este Nicolae Stanciu, căpitanul României care a marcat primul gol la meci, senzațional.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...