G4Media.ro

Gheorghe Hagi, după victoria naționalei la EURO 2024: ”Un meci perfect”

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Gheorghe Hagi, după victoria naționalei la EURO 2024: ”Un meci perfect”

Gheorghe Hagi a declarat, luni seară, la Antena 3 despre meciul României cu Ucraina, pe care tricolorii l-au încheiat cu o victorie uluitoare de 3-0, că meciul a fost ”perfect”:

  • ”Un meci perfect de la început până la sfârșit. Scorul e super, așa că felicitările noastre. Felicitări băieților și stafului. Nu contează scorul, contează și victoria, jocul a fost foarte bun, a fost în general complet, a fost un meci super de la început până la sfârșit. E campionat european, trebuie să ne bucurăm și să fim fericiți. Echipa s-a ridicat la nivelul campionatului european, au dat tot ce au avut mai bun atât ofensiv, cât și defensiv, tactic au stat foarte bine. Știam că jucătorii au calitate (…) Copiii au fost foarte buni”.

Întrebat ce așteaptă de la următorul meci, Hagi a răspuns: ”Să câștigăm”. Hagi a spus că ”de mâine cu siguranță ei vor pregăti așa meciul cum l-au pregătit și pe primul și se vor conecta la meciul următorul”.

Hagi a spus că n-a apucat să vorbească nici cu Ianis Hagi, nici cu un alt jucător după meci: ”Ei sunt la refacere, noi suntem în afară”.

Cu ce cuvinte ar caracteriza generația actuală a naționalei: ”Nu m-aș duce în a defini ceva, ei sunt încă pe drum, își construiesc succesul, îi lăsăm să meargă să vedem cât se duc, eu am zis că am mare încredere în ei și sperăm să ne depășească. Important este următorul meci”.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...