G4Media.ro

UEFA Euro 2024: Franța câștigă împotriva Austriei fără să marcheze / Prima…

Facebook/UEFA Euro 2024

UEFA Euro 2024: Franța câștigă împotriva Austriei fără să marcheze / Prima etapă din grupa F / Programul meciurilor de marți

Franța a reușit să câștige în fața Austriei datorită unui autogol dat de Wober în minutul 38. În urma unei centrări date de Kylian Mbappe, fundașul austriac a deviat mingea în propria poartă, fără nicio șansă pentru portarul Pentz. Acesta a fost ultimul meci al zilei de duminică și a încheiat prima etapă a grupei D, cu Olanda pe primul loc, urmată de Franța, Polonia și Austria.

Meciul nu a fost deloc ușor pentru echipa lui Deschamps. Kylian Mbappe a avut șansa de a marca pentru 2-0 în minutul 55, dar această ocazie a rămas doar cea mai mare ratare a francezilor. La cealaltă poartă, Austria bifează cea mai mare ocazie prin Baumgartner care șutează în Maignan din interiorul careului.

N’golo Kante a primit premiul de Jucătorul Meciului la prima partidă la națională după o absență de 2 ani.

Meciurile așteptate astăzi

Ziua de marți la Euro începe cu meciul de debut al grupei F dintre Turcia și Georgia. Partida se joacă pe BVB Stadion din Dortmund, începând cu ora 19:00. Meciurile de astăzi vor fi transmise de Pro Arena (19:00) și Pro Tv (22:00).

Turcia trece printr-o formă mai puțin bună: nicio victorie în ultimele 5 partide. În amicalele premergătoare Euro, aceasta a remizat 0-0 cu Italia și a pierdut în fața Poloniei cu 2-1.

În cealaltă tabără, Georgia debutează în premieră la un Campionat European. Echipa a fost nevoită să joace două meciuri de baraj pentru a se califica la turneul final. Georgienii au reușit să elimine Luxemburg cu scorul de 2-0 și pe Grecia cu 4-3 la penalty-uri.

Portugalia – Cehia este meciul care se va juca pe Leipzig Stadium de la ora 22:00. Traseul Cehiei, ca țară separată, împotriva Portugaliei este de o victorie și 4 înfrângeri. Portugalia a câștigat ultimele patru meciuri disputate împotriva Cehiei, fără a încasa vreun gol în ultimele trei, potrivit UEFA.

Portugalia are 3 victorii și 2 înfrângeri în ultimele 5 partide, în timp ce Cehia are 5 victorii în ultimele 5 meciuri.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...