G4Media.ro

Cafeaua care te provoacă să pui marile planuri în practică

Cafeaua care te provoacă să pui marile planuri în practică

Cu aproximativ 99000 de căutări Google în fiecare secundă, este clar: toți suntem însetați după informații sau, uneori, după mai multă inspirație. Unde le găsim pe amândouă? De multe ori la o simplă cafea.

În fiecare dimineață, mirosul inconfundabil al cafelei proaspete umple bucătăriile, cafenelele și birourile din întreaga lume. Cafeaua are un mod fascinant de a trezi idei noi, dar și de a aduce oamenii împreună, fie că este vorba de o întâlnire cu prietenii, de o sesiune de brainstorming cu colegii sau de un moment de reflecție și concentrare cu tine însuți, în mașină, în drum spre serviciu. Și nu doar atât. Cafeaua este un catalizator al ideilor îndrăznețe și al planurilor de viitor.

Știai că printre milioanele de iubitori de cafea din întreaga lume se numără și Beethoven? Cele mai vechi dovezi scrise despre legătura lui cu boabele de cafea provin din jurnalul său de călătorie din timpul primei vizite la Viena, în decembrie 1792. Despre tabietul său cu cafeaua circulă chiar o legendă, conform căreia Beethoven număra exact șaizeci de boabe, uneori verificându-le chiar de două ori, înainte de a-și face propria ceașcă de cafea.

În această lume a iubitorilor de cafea, unde fiecare ceașcă inspiră o poveste, VIVA Cafe introduce noul blend VIVA Classic Selection, disponibil acum în toate stațiile OMV din România.

Cum ar fi să poți face o călătorie pe continente îndepărtate cu o singură înghițitură de cafea?

Știm deja, marele regret al celor care trăim în epoca globalizării este că nu putem călători mai mult. Din fericire însă, ne putem delecta papilele gustative cu gusturi exotice și fără a pleca peste mări și țări. VIVA Classic Selection combină 80% Arabica fină din Brazilia cu 20% Robusta din India, oferind o cafea cu un caracter unic, bogată în arome complexe și perfect echilibrată. Inspirat de tradiția blendurilor clasice, dar îmbunătățit cu o perspectivă modernă, acest mix este prăjit deschis, oferind un gust mai puțin amar și o aromă subtilă de fructe uscate și ciocolată cu lapte.

Cafeaua Arabica, originară din America de Sud și Africa de Est, este apreciată pentru gustul său delicat și aromele complexe. Boabele de Arabica sunt cultivate la altitudini mari, în climate tropicale, și sunt recunoscute pentru aciditatea lor fină și notele florale sau fructate. Pe de altă parte, cafeaua Robusta, cultivată predominant în Africa Centrală și Asia de Sud-Est, are un conținut mai mare de cofeină și o aromă mai puternică, cu note de ciocolată amară și nuci.

Noul blend VIVA Classic Selection din statiile OMV reflectă o diversitate de arome și se evidențiază cu o cremă de culoarea alunelor prăjite, aciditate scăzută și o consistență catifelată. Această cafea este ideală pentru orice moment al zilei. Indiferent dacă preferi un espresso lung mai delicat sau băuturi cu lapte mai aromate, VIVA Classic Selection îți poate satisface toate dorințele.

O cafea bună trebuie să fie bună pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care o creează.

Știm că sunt mari șansele ca tu să citești acest articol chiar cu cafeaua în mână. Dacă am îndrăznit anterior să te provocăm să faci o călătorie în timp, în vremurile lui Beethoven, acum îți

propunem o călătorie în spațiu. Te-ai gândit vreodată cât de lung este drumul pe care îl face cafeaua ta, din țara de origine până în paharul tău?

Cu VIVA Classic Selection, toate drumurile contează, așa că noul blend este comercializat în regim Direct Trade: un proces transparent pe tot lanțul de distribuție, care asigură plata corectă pentru munca fermierilor locali, contribuind astfel la o comunitate globală mai echitabilă. Fiecare boabă de cafea din blendul VIVA Classic Selection susține fermierii locali din Brazilia și India.

Când ai și gust, și echitate, tot ce-ți rămâne de făcut este să-ți cucerești ziua.

În fiecare zi, avem nevoie de energie pentru a realiza lucruri mărețe. Noua cafea VIVA Classic Selection vine cu un mesaj care te provoacă să îți duci planurile la bun sfârșit, așa cum, cu 300 de ani în urmă, Beethoven se lăsa inspirat de gustul cafelei și de energia pe care i-o oferea. Indiferent dacă ești un pasionat de cafea, un profesionist ocupat sau un student care caută un plus de energie, uneori acele câteva momente pe care ți le dedici ție, pentru a-ți savura cafeaua, te ajută să-ți cucerești ziua.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează