G4Media.ro

MIPE vs. MIPE. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și-a respins finanțarea pentru…

Sursă foto: Freepik.com

MIPE vs. MIPE. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și-a respins finanțarea pentru propriul proiect, destinat meselor calde pentru persoanele cu venituri mici

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) și-a respins un proiect propriu, pe o linie de finanțare dedicată, pe care doar ministerul putea aplica.

Proiectul se numește ”Sprijin material pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru achiziționarea de produse alimentare de bază/mese calde pentru categoriile de persoane aflate în situații de risc de deprivare materială și/sau risc de sărăcie extremă – Sprijin pentru România” și este destinat persoanelor cu venituri reduse.

Proiectul a fost depus pe Apelul: „Sprijin pentru persoanele defavorizate în vederea asigurării alimentelor de bază/mese calde”, dar nu a îndeplinit punctajul.

Autoritatea de Management pentru Programul Incluziune și Demnitate Socială 2021 -2027 (PoIDS) a publicat miercuri lista intermediară a proiectelor care au fost respinse în etapa de evaluare tehnică și financiară preliminară.

De fapt, pe listă este un singur proiect, cel depus chiar de MIPE.

Ca urmare, MIPE poate depune contestație împotriva MIPE și în cazul unui rezultat nefavorabil, procedura îi permite să se dea în judecată.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. totul e sa nu le respinga pe alea cu SNSPA… studii, cursuri…
    ala, cu… cursul de anticoruptie adresat celor din DNA rulz. eftin, cateva milioane de lei…