G4Media.ro

Travis Scott „arestat pentru tulburarea ordinii publice și violare de domiciliu” în…

Sursa foto: Spotify/ Travis Scott

Travis Scott „arestat pentru tulburarea ordinii publice și violare de domiciliu” în Miami/ Artistul american este cel mai mare nume confirmat pentru ediția de anul acesta a festivalului Beach Please

Travis Scott a fost arestat în Miami pentru „tulburarea ordinii publice și violare de domiciliu”, conform New York Post.

Rapperul de 33 de ani a fost reținut joi, în jurul orei 4.35 ora locală la Centrul corecțional Turner Guilford Knight, potrivit rapoartelor instanței. El a fost arestat pentru că a provocat o „tulburare” pe o barcă închiriată la Miami Beach Marina. „Era beat, a provocat o tulburare și a cerut să plece de mai multe ori”, au declarat ofițerii Departamentului de Poliție din Miami Beach.

Scott, al cărui nume real este Jacques Bermon Webster, a fost eliberat pe baza unei cauțiuni de 650 de dolari. Aceasta a fost calculată ca fiind de 500 de dolari pentru acuzația de violare de domiciliu și de 150 de dolar pentru tulburarea ordinii publice în stare de ebrietate.

Poliția a fost chemată la Miami Beach Marina după ce Scott a avut o altercație cu proprietarul unei ambarcațiuni charter, a relatat postul de știri WSVN.

Scott „s-a înfuriat strigând înjurături, a plecat și s-a întors pentru a deranja și mai mult”, a relatat postul de televiziune.

Artistul a fost confirmat ca cel mai mare headliner la ediția de anul acesta a festivalului Beach Please ce va avea loc pe plaja din Costinești între 10 și 14 iulie. Este cel mai scump artist de la ediția de anul acesta a festivalului, onorariul acestuia fiind de 2,5 milioane de dolari.

Anunțul participării acestuia a fost făcut pe pagina de Instagram a festivalului, în contextul în care Selly a evitat să confirme aceste zvonuri.

Beach Please este cel mai mare festival de muzică urbană din Europa de Est.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...