G4Media.ro

Concerte la Mamaia, în minivacanța de Rusalii: Loredana, Andrei Irimia și Ansamblul …

Sursa Foto: Facebook/ Loredana Groza

Concerte la Mamaia, în minivacanța de Rusalii: Loredana, Andrei Irimia și Ansamblul  „Hora Mare” din Cricova

Nume cunoscute ale muzicii vor urca pe scena din Piațeta Cazino din centrul stațiunii, în acest weekend, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Constanța.
“Evident, începem cu un simbol al muzicii în România și totodată al stațiunii Mamaia, și anume Loredana. Sâmbătă avem deja o schimbare de registru. Îl avem pe faimosul pianist Andrei Irimia, care vine cu spectacolul său “Lights and Shadows”. Totodată, după Andrei Irimia, avem dansatorii și Ansamblul Folcloric din Republica Moldova, Ansamblul  „Hora Mare” din Cricova”, a declarat președintele Organizației de Management al Destinației Mamaia – Constanța, George Măndilă.
Pe scena din Piațeta Perla vor fi organizate spectacole pentru copii. Evenimente vor avea loc și în centrul municipiului Constanța. Din acest weekend, bulevardul Tomis va fi închis circulației rutiere pe tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Mamaia și cea cu bulevardul Ferdinand.
Din acest motiv, autobuzele etajate de pe linia City Tour vor avea traseul deviat pe sensul spre Gara CFR. Ele vor circula pe bulevardul Mamaia – strada I. Gh. Duca – bulevardul Ferdinand – Gara CFR.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...