G4Media.ro

Ambasada SUA: Decizia președintelui Iohannis de a-și retrage candidatura pentru funcția de…

Sursa foto; Administrația Prezidențială

Ambasada SUA: Decizia președintelui Iohannis de a-și retrage candidatura pentru funcția de la NATO este un exemplu al angajamentului său de a asigura unitatea și consensul în cadrul Alianței

”Decizia Președintelui României Klaus Iohannis de a-și retrage candidatura pentru funcția de Secretar General al NATO este un exemplu al angajamentului său de a asigura unitatea și consensul în cadrul Alianței”, arată Ambasada SUA la București într-un comunicat.

”Suntem recunoscători pentru contribuțiile României la Alianță și pentru eforturile Președintelui Iohannis de a aduce în dezbatere problemele critice de pe Flancul de Est al Alianței, inclusiv regiunea Mării Negre”, a mai arătat Ambasada SUA.

Comunicatul diplomaților americani vine la o zi după ce președintele Iohannis a anunțat printr-un comunicat de presă că s-a retras din cursa pentru șefia NATO. El nu a avut nici o țară care să îl sprijine, toate statele membre NATO fiind aliate în spatele ex-premierului olandez Mark Rutte.

Președintele Klaus Iohannis nu a vrut să vorbească despre acest subiect într-o conferință de presă desfășurată miercuri la Palatul Cotroceni.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. SUA supărată pe Iohannis: Tol macul, cine l-a pus să candideze?
    SUA supărată PRO MAX: Decizia Președintelui României Klaus Iohannis de a-și retrage candidatura pentru funcția de Secretar General al NATO este un exemplu al angajamentului său de a asigura unitatea și consensul în cadrul Alianței!

  2. Iohannis, câte speranțe și-au pus românii în tine mai ales pe partea de anticorupție. Ți-ai trădat electoratul și ai bătut palma cu cei pe care nu demult îi făceai penali cu orice ocazie.

  3. Mai pe românește,Klaus a ieșit pe ușa din dos.

  4. Dupa doua dusuri reci si patru palme la ceafa, da, a fost decizia lui kk wc iohanis

  5. Mare bolovan!!!