G4Media.ro

VIDEO Unde vedem meciurile Euro 2024 în marile orașe: La Constanța, pe…

sursa foto: Facebook / Zoom Beach

VIDEO Unde vedem meciurile Euro 2024 în marile orașe: La Constanța, pe ecrane gigant pe plajă sau în parc/ Alte locuri special amenajate ca să vezi meciurile din Campionatul European

Suporterii naționalei României se pot bucura de fotbal la cel mai înalt nivel, după o pauză de 8 ani de zile, în fața ecranelor mari montate în mai multe orașe din țară. Pe lângă zecile de mii de suporteri care asistă la meciurile tricolorilor pe stadioanele din Germania, selecționata condusă de Edward Iordănescu este susținută la EURO 2024 și de milioanele de suporteri din țară, aflați în fața micilor ecrane, pe fotoliul de acasă, savurând o bere rece pe terasă, ori în locurile special amenajate de autorități și operatorii economici. 

Până la jumătatea lunii iulie, microbiștii se pot bucura de EURO 2024, pe ecrane gigantice amplasate în marile orașe ale țării. La malul mării, turiștii și constănțenii își pot vedea favoriții fie pe plajă, fie într-un parcul Gării. 

Pe plaja Zoom din Constanța, fanii pot susține naționala României, din fața unui ecran de 50 de metri pătrați. Organizatorii au pregătit 500 de locuri pe plaja din cartierul Faleză Nord. 

Pe de altă parte, administrația locală a pregătit pentru constănțeni și turiștii veniți pe litoral un ecran LED gigant, în Parcul de la Gară, recent inaugurat după reabilitare. Zona este special amenajată cu scaune, iar accesul este gratuit pe tot parcursul Campionatului European. 

Unde pot viziona suporterii naționalei meciurile de la EURO 2024 în marile orașe din țară

În Piața George Enescu din București, lângă Ateneu, este amenajat un fan zone și a fost montat un ecran de 60 de metri pătrați. Microbiștii pot vedea meciurile naționalei și în parcul IOR și Obor.  

În Timișoara, suporterii pot vedea meciurile în locurile special amenajate de două mall-uri: Iulius Town și Shopping City La Cluj, fanii naționalei pot viziona meciurile pe un ecran amplasat la Iulius Mall. 

La Oradea, autoritățile locale au pregătit un ecran în Piața Unirii, unde suporterii pot urmări meciurile echipei naționale și finala Campionatului European. 

Arădenii se vor bucura de fotbal în locul special amenajat în Piața Catedralei.  

În centrul Ploieștiului, autoritățile locale au pregătit un ecran de mari dimensiuni. Suporterii naționalei s-au putut bucura de debutul tricolorilor la EURO 2024, împotriva Ucrainei. Și la Brașov, cei sosiți în Piața Sfatului, s-au putut bucura de victoria României împotriva Ucrainei, scor 3-0, de luni după-amiază, potrivit bizbrasov

România a început în forță EURO 2024, cu o victorie categorică împotriva Ucrainei, scor 3-0, după golurile înscrise de Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș. Tricolorii nu au mai câștigat un meci la EURO din anul 2000, atunci când reușeau să se impună împotriva Angliei, scor 3-2. 

Naționala condusă de Edward Iordănescu speră la calificarea în optimi. Aceasta va întâlni sâmbătă seară, de la ora 22:00, Belgia, care pleca cu prima șansă în grupa E. Aceasta a pierdut însă surprinzător în primul meci, contra Slovaciei, scor 0-1.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...