G4Media.ro

BREAKING Mandat european de arestare pentru Mario Iorgulescu, în dosarul de sechestrare…

sursa foto: Facebook/ Mario Iorgulescu

BREAKING Mandat european de arestare pentru Mario Iorgulescu, în dosarul de sechestrare de persoane, emis la a o zi după ce a scăpat de condamnarea pentru accidentul mortal pe care l-a provocat în 2019

Pe numele lui Mario Iorgulescu, fiul fostului fotbalist Gino Iorgulescu, a fost emis un nou mandat european de arestare, în dosarul de sechestrare de persoane, unde are o condamnare de 3 ani de închisoare cu executare. Mandatul emis de Judecătoria Secotoruli 3 vine la doar o zi distanță după ce Mario Iorgulescu a scăpat de condamnarea din dosarul accidentului mortal pe care l-a provocat în 2019, sub influența alcoolului și drogurilor.

„În cursul acestei zile, 21 iunie 2024, Judecătoria Sectorului 3 București a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii și un mandat european de arestare pe numele unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, pentru care a fost condamnat, de către aceasta, în anul 2018, la o pedeapsă de 3 ani închisoare. Prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, Poliția Română a notificat omologii italieni pentru executarea mandatului european de arestare, astfel încât persoana să rămână sub controlul autorităților”, precizează Poliția Română.

mandat arestare iorgulescu

În acest dosar, Mario Iorgulescu a fost acuzat că, alături de alți inculpați, l-ar fi sechestrat și bătut pe un tânăr care le-a împrumutat bani și i-a cerut înapoi. În 2016, tânărul Iorgulescu fusese reținut de procurori, însă ulterior a fost eliberat.

El a plecat apoi în Italia, pentru presupuse tratamente medicale în timp ce era cercetat pentru uciderea unei persoane în accidentul rutier menționat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. La aflarea veștii,cred că Mario râde și cu fundul de noi.

  2. Are probleme la lobu drept de la locul stâng din centru stânga deci nu răspunde PENAL

  3. Don’t worry, se ocupa dna Savonea…

  4. A verificat cineva cum a reusit, in detaliu, sa iasa din tara si unde este internat si daca zi de zi se afla acolo sau se plimba pe strazi?

    • Da, sigur că a verificat, doar autorităților române le pasă de cetățenii nevinovați asasinați de betivani drogați! 😀😀😀

  5. Propun ca ăștia de omoară , violează și alte crime din astea oribile să primească pensie specială ca vad ca poporul nu e scandalizat ca ăștia sunt eliberați pe bandă rulantă și atunci dacă nu-s deranjati de asemenea sentințe propun să-i și recompenseze pe ăștia din taxele și impozitele lor nu doar gunoaiele de judecători care-i eliberează contra cost . Era clar că-l scoate Alinuta ca doar e prietena de familie cu Iorgulescu