G4Media.ro

Paris: șase minori de religie evreiască au fost agresați la ieșirea dintr-un…

sursa foto: Facebook/ Gerald Darmanin

Paris: șase minori de religie evreiască au fost agresați la ieșirea dintr-un cinematograf

Șase minori de confesiune evreiască au fost agresați verbal și fizic sâmbătă, 22 iunie, puțin după ora 22.00, în apropiere de Place de Jérusalem și de Centrul european al iudaismului (arondismentul 17 din Paris), au declarat pentru Le Figaro surse din poliție.

Potrivit surselor citate, cei șase minori ieșeau dintr-un cinematograf când au fost atacați de trei indivizi. Aceștia din urmă sunt suspectați că ar fi proferat insulte antisemite și l-ar fi pălmuit în mod repetat pe unul dintre minori.

„O anchetă (…) privind acuzațiile de violențe soldate cu incapacitate totală de muncă mai mică de 8 zile comise în grup și pe motive de etnie sau religie, precum și de insulte publice pe motive de religie a fost încredințată comisariatului din arondismentul 17”, a confirmat pentru Le Figaro parchetul din Paris.

În urmă cu o săptămână, o fetiță de 12 ani a fost victima unui viol sordid cu caracter antisemit la Courbevoie (Hauts-de-Seine), pentru care au fost inculpați trei minori în vârstă de 12 și 13 ani.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...