G4Media.ro

100 de salvamari vor fi pe plajele din Constanța și Mamaia în…

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

100 de salvamari vor fi pe plajele din Constanța și Mamaia în această vară / Semnificația steagurilor arborate pe litoral

Aproximativ 100 de salvamari vor supraveghea plajele din Constanța și Mamaia în acest sezon estival, transmite Radio Constanța, citat de Rador.

Gabriel Culea, coordonatorul salvamarilor, îi sfătuiește pe părinți să nu-i lase pe copii nesupravegheați în apă, dar vine și cu recomandări care ar trebui respectate de toată lumea, inclusiv de cei care se consideră buni înotători.

Reamintim și semnificația steagurilor arborate în foișoarele de pe litoral:

STEAGUL ROȘU CU GALBEN înseamnă că plaja este supravegheată de salvamari.

Dacă sub acest steag, vedeți și STEAGUL GALBEN, înseamnă că marea devine agitată, pot intra în apă doar înotătorii experimentați, iar copiii trebuie să rămână la mal.

STEAGUL ROȘU arborat avertizează că sunt curenți foarte puternici, riscul de înec este mare, iar accesul în apă este complet interzis pentru toată lumea.

Coordonatorul salvamarilor din Constanța și Mamaia, Gabriel Culea îndeamnă la responsabilitate din partea tuturor, turiști sau localnici, pentru o vacanță perfectă la malul mării și un sezon estival fără evenimente nedorite.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. curios cati stiu sa innoate in mare