G4Media.ro

Mesaj scurt, copiat de anul trecut, transmis de ministra Educației, Ligia Deca,…

sursa foto: Edupedu

Mesaj scurt, copiat de anul trecut, transmis de ministra Educației, Ligia Deca, elevilor de clasa a VIII-a care încep marți Evaluarea Națională 2024

Ministra Educației, Ligia Deca, le-a transmis elevilor de clasa a VIII-a care marți au prima probă de la Evaluarea Națională 2024 un mesaj scurt, pe Facebook, copiat în mare marte din ceea ce publica pe Facebook Ministerul Educației în 2023, transmite Edupedu.

Două fraze, atât a scris ministra: „Curaj și inspirație! Am încredere că veți fi mai puternici decât emoțiile voastre!” după care a publicat o fotografie cu ea însăși, realizată în urmă cu aproape 7 ani, pe 13 noiembrie 2017, la dezbaterile din cadrul proiectului România educată. Pe fotografia de acum 7 ani este scris „Succes tuturor! – Evaluarea națională 2024” și în stânga sus „Ligia Deca I Ministrul Educației”.

Aceleași cuvinte și aproape același mesaj era publicat cu aceeași ocazie de Ministerul Educației, în 2023. Evident, textul de atunci era mai elaborat decât cel actual, al ministrei.

„Să fiți mai puternici decât emoțiile voastre!”, scria pe contul ministerului pe 18 iunie 2023, în ajunul probei la Limba și literatura română de la EN VIII 2023.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Asta e Romania educata!
    Plagiatul incepe de sus, cu o ministra care nu e in stare sa formuleze o fraza simpla si trebuie sa o copieze de undeva.
    Jalnic!

  2. Un articol nașpa. Nu înțeleg nimic din el, nu văd care-i baiul, nu transmite nicio informație (de interes public).

  3. Ma, da și voi sunteti răi! Vroiați un eseu sau ce? Consiliera pe imagine a dat un copy-paste să fie ceva text acolo și… gata. Doar n-o doare nicăieri pe doamna că elevii dau examene.