G4Media.ro

Comunitatea dintr-o comună din Sibiu s-a mobilizat pentru ajutorul a 56 de…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Comunitatea dintr-o comună din Sibiu s-a mobilizat pentru ajutorul a 56 de pasageri dintr-un autocar implicat într-un accident: „Au gătit și i-au găzduit” / Oamenii mergeau să muncească în Germania

Un accident produs în Porumbacu de Jos, luni, i-a lăsat pe cei 56 de pasageri ai unui autocar care se îndrepta spre Germania pe marginea drumului.

Șoferul unui tir a intrat prea tare într-o curbă și a intrat pe celălalt sens. Din cealaltă direcția venea autocarul, iar șoferul acestuia a fost nevoit să iasă pe marginea drumului. Se află în continuare în stare gravă la spital și este singurul rănit în urma accidentului.

Pasagerii, însă, au fost ajutați de localnici, relatează Turnul Sfatului.

„Mulți dintre ei dormeau și nu au realizat ce s-a întâmplat. Au auzit bubuitura și s-au trezit bulversați. Cred că era 6.55 când a fost apelul la 112. Șoferul a fost un bun profesionist. A salvat peste 50 de oameni, iar el este în stare critică. Ar trebui ca toți să ne rugăm pentru el. Oamenii povesteau că, înainte să-și piardă cunoștința, se uita în jur și întreba: sunteți bine toți? Apoi a intrat în comă”, spune Georgeta Poșa, primarul din Porumbacul de Jos.

Locuitorii i-au preluat pe pasageri, au fost găzduiți și li s-a pregătit o masă caldă. Cei mai mulți s-au întors ulterior, spre casele lor, cu trenul.

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...