G4Media.ro

Mario Iorgulescu încearcă să scape şi de condamnarea de 3 ani de…

Sursa Foto: Facebook/ Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu încearcă să scape şi de condamnarea de 3 ani de închisoare din dosarul de sechestrare de persoane / Săptămâna trecută, Înalta Curte i-a anulat condamnarea de aproape 14 ani de detenţie din dosarul de omor

Mario Iorgulescu a depus la Judecătoria Sectorului 3 o cerere de revizuire a sentinţei de 3 ani de închisoare cu executare primită într-un dosar de sechestrare de persoane, arată Libertatea care citează portalul instanţelor.

Mutarea vine după ce, pe 20 iunie, Înalta Curte i-a admis o altă cerere de revizuire şi i-a anulat condamnarea la 13 ani şi 8 luni de detenţie în dosarul de omor. A doua zi, Judecătoria Sectorului 3 a emis un nou mandat european de arestare în dosarul de sechestrare de persoane.

„În cursul acestei zile, 21 iunie 2024, Judecătoria Sectorului 3 București a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii și un mandat european de arestare pe numele unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, pentru care a fost condamnat, de către aceasta, în anul 2018, la o pedeapsă de 3 ani închisoare. Prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, Poliția Română a notificat omologii italieni pentru executarea mandatului european de arestare, astfel încât persoana să rămână sub controlul autorităților”, precizează Poliția Română.

În acest dosar, Mario Iorgulescu a fost acuzat că, alături de alți inculpați, l-ar fi sechestrat și bătut pe un tânăr care le-a împrumutat bani și i-a cerut înapoi. În 2016, tânărul Iorgulescu fusese reținut de procurori, însă ulterior a fost eliberat. El a plecat apoi în Italia, pentru presupuse tratamente medicale în timp ce era cercetat pentru uciderea unei persoane în urma unui accident rutier, fiind băut şi drogat la volan.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Beizadeaua e mai presus decat justitia romana; si multi altii ca el…
    Doamna Gorghiu se preface ca-i cauta, dar n-a reusit sa aduca inapoi pe niciunul dintre urmaritii cu nume mari…

  2. „Se rezolvă”! Cartelul mafioților din Justiție îl rezolvă!

  3. Uite cui plătim noi pensii speciale! Fraierii plătesc, ei se fac că judecă… Bravo Justiție, keep up your good work

  4. Asteapta sa urce dosarul pana la tovarsa Savonea.