G4Media.ro

FOTO Premierul Marcel Ciolacu merge din nou la un meci al României…

Sursa foto: G4Media

FOTO Premierul Marcel Ciolacu merge din nou la un meci al României la EURO / România – Slovacia, miercuri, de la ora 19

Premierul Marcel Ciolacu se află astăzi la Frankfurt, acolo unde de la ora 19:00, România joacă ultimul meci din în Grupa E, împotriva Slovaciei.

Liderul PSD a făcut poze cu suporterii români și i-a salutat pe cei care au ajuns în Germania pentru a susține naționala.

Nu este prima partidă de la EURO la care participă Marcel Ciolacu. El a fost prezent și la meciul îmnpotriva Ucrainei, disputat pe Allianz Arena, în München.

”M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal. Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naţionalei, veniţi la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliştilor noştri puterea să lupte pentru victoria aşteptată de o ţară întreagă”, a scris premierul pe Facebook, după meci.

După a doua partidă din grupă, meciul partid cu Belgia, 2-0, Ciolacu a transmis scurt:

”Alături de voi, la bine şi la greu!”.

Presa internaţională a speculat că jucătorii români şi slovaci s-ar putea înţelege pentru ca meciul de miercuri să se încheie cu un rezultat de egalitate care ar duce ambele echipe în optimi de finală, indiferent de deznodământul întâlnirii Belgia – Ucraina.

Ideea a fost respinsă atât de slovaci, cât și de români.

„Ştim că întâlnim o echipă foarte puternică şi vom face tot posibilul să ducem treaba la bun sfârşit. Există mai multă presiune decât de obicei, dar suntem la EURO. Toată lumea ştie că acest joc ne poate face să trecem de grupă. Din punct de vedere mental, va fi o mare provocare. Vrem să luptăm pentru calificare. Am încredere în echipa mea şi în jucătorii mei, vor face un meci mare”, a transmis Francesco Calzona, selecţionerul Slovaciei.

„România este o echipă fizică şi are calitate. Este un meci dificil pentru noi, dar avem propriul stil de joc şi nu-mi place să ne schimbăm stilul”, a adăugat selecţionerul italian al Slovaciei.

Slovacia şi România se vor întâlni miercuri la Frankfurt, de la ora 19:00, în Grupa E.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. al doisprezecelea jucător :))

  2. O pastramă, niste cârnați de Pleșcoi, un vin de Dealu Mare ?

  3. Al doisprezecelea jucator cu bacalaureatul luat pe genunchi la 40 de ani . Din respect pentru mine nu as face poza cu asta. Ce ai facut Ciolacule atata timp de ai uitat sa-ti dai bacalaureatul ? Te tinea Dragnea sa dai la vasle ? :-))))

    • Dragi Români, de ce susțineți că acest cioban pardon premier are bacul la 40 de ani? Nu înțelegeți că e lipsă, e o bucată de carton falsificată, a arătat cuiva diploma de bac? Știe cineva nota finală de la bacul cu pricina?

    • #ciolacunarebacu

  4. Fiecare echipă serioasă are nevoie de un mimuțoi, de o mascotă.

  5. Ciolacu este anunțat în primul 11 de data asta, pe surse! Va juca vârf de ….

  6. Cât de dăăă să fii ca să poze cu ăsta? Să pleci din țară ca să ai ce să mănânci și, in loc să-i tragi un medalion verde între ochi, tu faci poze cu el?! Beznă totală în loc de creier.
    Apoi, mi-am amintit că „valorile” astea au trimis-o pe șuină să ne reprezinte și m-am liniștit. An-alfab-eții români, chiar dacă au plecat în germanica, tot la fel au rămas

  7. Ciolacu are, desigur, dreptul sa se duca la un meci al Romaniei, ca orice cetatean.
    Intrebarea este daca s-a dus acolo pe banii sai sau pe banii statului.