G4Media.ro

Președintele Serbiei, revoltat că echipa de fotbal a țării sale s-a deplasat…

Sursa foto: Facebook / Александар Вучић

Președintele Serbiei, revoltat că echipa de fotbal a țării sale s-a deplasat la Euro 2024 cu un avion croat: E absolut necesar să se stabilească cine este responsabil

După ce echipa lor a fost eliminată de la Euro 2024, sârbii au acum un alt motiv de controverse, după ce președintele Aleksandar Vučić s-a declarat revoltat ce fotbaliștii țării sale au călătorit în Germania cu un avion croat, relatează Politico.

Vučić și-a exprimat nemulțumirea că echipa masculină de fotbal a țării sale a călătorit la Campionatul European din Germania cu un avion croat în timpul unei apariții la Happy TV.

„Avem Air Serbia și toți călătorim cu această companie. Atunci când avionul aterizează, să vedem Air Serbia, aceasta este mândria noastră”, a spus Vučić. conform index.hr. El a adăugat despre decizia de a utiliza un zbor croat: „Este absolut necesar să se stabilească cum s-a întâmplat și cine este responsabil”.

Vučić a mai spus că informația nu a fost dezvăluită mai devreme pentru a nu fi spulberat sprijinul publicului sârb pentru echipa națională.

Echipa Serbiei va zbura acasă mai devreme din Germania, după ce nu a reușit să câștige niciunul dintre cele trei meciuri din grupă și a marcat un singur gol la Euro 2024.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. S-au comportat aiurea complet. Am văzut ultimul lor meci si sarbii sunt din alt film, arțăgoși, nervoși cu comportament de cocosi pe gazon cu intimidări de băieți de cartier. Mai vine si el presidente sa confirme ca vor cădea capete pentru că au folosit avionul dușmanilor pe care i-ar calca in picioare daca ar avea ocazia.