G4Media.ro

Premierul Ciolacu, critici pentru ministrul Finanțelor în ședința de guvern: Domnule ministru…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Premierul Ciolacu, critici pentru ministrul Finanțelor în ședința de guvern: Domnule ministru Boloș, orice proiect trebuie discutat mai întâi cu cei vizați. Nu invers! 

Premierul Marcel Ciolacu l-a criticat public vineri pe ministrul Finanțelor în debutul ședinței de guvern, pe fondul tensiunilor dintre PSD și PNL pe tema datei alegerilor prezidențiale. Ciolacu l-a atacat pe Boloș pentru că a vrut să impună legislația în domeniul e-TVA fără să o discute mai întâi cu mediul de afaceri.

”Începem astăzi cu cel mai așteptat punct de pe ordinea de zi, modificările privitoare la e-Factura, e-Transport și e-TVA.
Vreau să fiu bine înțeles: digitalizarea sistemelor statului NU înseamnă mai multă birocrație și mai multe probleme administrative pentru mediu de afaceri. Dimpotrivă, digitalizarea trebuie să fie un ajutor pentru economie! Digitalizare înseamnă simplificare pentru firme și combaterea evaziunii fiscale pentru stat. De aceea, domnule ministru Boloș, orice proiect trebuie discutat mai întâi cu cei vizați. Nu invers!”, a declarat Ciolacu vineri.

El i-a și trasat lui Boloș sarcina de a explica public modul în care a modificat legislația.

”Înțeleg că v-ați consultat până la urmă cu experții contabili și cu mediul de afaceri și veniți astăzi cu o serie de modificări care țin cont de realitate. Vă rog ca, după ședința de guvern, să explicați în detaliu cum ați corectat acest act normativ”, a spus Ciolacu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Adica, nici sa sarim dintr-o extrema intr-alta, nici invers